DOMAĆA ŠTRUDLA SA MAKOM I VIŠNJAMA: Spoj ukusa koji se pamti
02. 03. 2025. u 12:00
Mekano testo, bogat nadev od maka i osvežavajuće višnje čine savršen spoj ukusa. Iako deluje kao da zahteva mnogo truda, uz ovaj recept napravićete savršenu štrudlu bez previše komplikacija. Pripremite omiljeni čaj ili kafu i uživajte u zalogaju prave domaće magije.
Povezane vesti

NAJLEPŠA POSLASTICA NAŠIH BAKA: Posna štrudla sa orasima
Mirisna poslastica osvojiće vas od prvog zalogaja.
13. 04. 2025. u 13:00

ŠVARCVALD TORTA: Savršena kombinacija čokolade, višanja i šlaga
Švarcvald torta je jedna od omiljenih poslastica u Srbiji bez koje ne mogu da prođu svećani događaji, kao ni veselja. Njen poseban ukus obara sa nogu i najveće sladokusce, gotovo da ne postoji osoba koja je ne voli, a višnje joj daju neverovatan ukus.
06. 04. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

PUNJENE KROFNE: Vazdušaste i bogate najkremastijim vanil kremom, poslastica kojoj niko ne može da odoli
Najmekše krofne punjene vanil kremom koje ste ikada probali.
27. 04. 2025. u 14:30

SALATA SA JAJIMA, SIROM I ŠUNKOM: Postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali
Salata sa jajima, sirom i šunkom vrlo je aromatična i zasitna, a odlična alternativa ruskoj salati.
27. 04. 2025. u 13:00

NAPOLEON TORTA: Ruska poslastica koju nazivaju i torta od hiljadu slojeva
Ljubitelji dobrog zalogaja znaju da je za pripremu određenih poslastica potrebno više vremena, truda i novca, ali se ta trud uvek i te kako isplati. Ova Napoleon torta je baš jedna od tih.
27. 04. 2025. u 11:30

KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
Ovaj potaž je toliko bogat raznovrsnim sastojcima da vas vrlo lako može zasititi, te može biti i glavno jelo, za večeru, recimo.
27. 04. 2025. u 10:00

FRANCUSKI KROMPIR SA KUVANIM JAJIMA: Nikad brži i jeftiniji ručak (VIDEO)
Savršen ručak ili prilog mesu, ako niste nikad probali evo odličnog recepta za francuski krompir.
27. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)