Neodoljivi i lagani mafini fenomenalnog ukusa pripremaju se vrlo brzo i jednostavno, a umesto sira i jogurta možete koristiti biljne zamene za sir i kiselu pavlaku. Umesto jaja se u veganskim receptima koristi mleveni lan koji je odstajao u vodi, a to je još jedan sjajan način da učinite svoje slane mafine sočnijima.
Ako volite pucanje kore pod nožem i miris svežeg, toplog hleba – ovaj recept je za vas. Ovo nije običan hleb, već raskošno slano pecivo puno sira, hrskave slanine i sočnih maslina. Savršen kao prilog uz supu, deo branča ili kao grickalica uz čašu vina.
Kombinacija hrskave osnove, kremastog fila i bogatog karamel preliva čini ih savršenim za sve prilike: od dečijih rođendana do svečanih večera. Jednostavne su za pripremu, ne zahtevaju posebne veštine, a izgledaju kao iz najbolje poslastičarnice!
Komentari (0)