MEDENI NAMAZ: Savršen za početak dana
Ovo je savršeni namaz za doručak, hranljiva poslastica za prave sladokusce.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- livadski med 125 g
- maslac 125 g
- polen 1 kašika
- čokolada 50 g
Priprema:
U manjoj posudi mikserom penasto izmešajte omekšali maslac. Laganim mešanjem varjačom postepeno dodajte med, a na kraju umešajte polen i, po želji, rendanu čokoladu. Tako pripremljen namaz možete odmah da jedete, a u frižideru ga čuvajte onoliko dugo koliko biste čuvali i maslac.
(superrecepti)
Preporučujemo

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
14. 03. 2025. u 12:00

RECEPT ZA HUMUS SA PEČENIM PAPRIKAMA: Ideja za nešto posno i slasno
12. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA: Savršen namaz za post na vodi
03. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

(MAPA) KRAJEM LETA ČEKA NAS KATASTROFA: Morske temperature na rekordnom nivou, veliki rizik od razornih oluja
ISTORIJSKI toplotni talas koji je zahvatio Mediteran i Evropu podigao je temperaturu mora na rekordne nivoe, povećavajući rizik od razornih poplava i ekstremnih vremenskih nepogoda širom južne Evrope u narednim mesecima, piše sajt Severe Weather Europe.
01. 07. 2025. u 13:58

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

AGENT MOSADA U POLITIČKOM VRHU SIRIJE: Vešanje izraelskog špijuna snimano i prenošeno uživo (FOTO/VIDEO)
MNOGI ga smatraju najboljim izraelskim špijunom ikada. Sa lažnim identitetom sirijskog muslimana rođenog u Libanu, Eli Koen je imao jedan cilj - da kao operativac Mosada sazna poverljive informacije koje će koristiti Izraelu.
01. 07. 2025. u 12:48
Komentari (0)