MEDENI NAMAZ: Savršen za početak dana
Ovo je savršeni namaz za doručak, hranljiva poslastica za prave sladokusce.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- livadski med 125 g
- maslac 125 g
- polen 1 kašika
- čokolada 50 g
Priprema:
U manjoj posudi mikserom penasto izmešajte omekšali maslac. Laganim mešanjem varjačom postepeno dodajte med, a na kraju umešajte polen i, po želji, rendanu čokoladu. Tako pripremljen namaz možete odmah da jedete, a u frižideru ga čuvajte onoliko dugo koliko biste čuvali i maslac.
(superrecepti)
Preporučujemo

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
14. 03. 2025. u 12:00

RECEPT ZA HUMUS SA PEČENIM PAPRIKAMA: Ideja za nešto posno i slasno
12. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA: Savršen namaz za post na vodi
03. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

MAKRON O PUTINOVOM PREDLOGU ZA DIREKTNE PREGOVORE: Francuski predsednik šokirao odgovorom
FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da je predlog ruskog predsednika Vladimira Putina za održavanje direktnih pregovora sa Ukrajinom "prvi korak, ali ne i dovoljan".
11. 05. 2025. u 08:29

PANIKA U UKRAJINI: Da li je ovo znak da Putin sprema novi napad "orešnikom"?
RUSIJA će 12. i 13. maja privremeno zatvoriti vazdušni prostor iznad vojnog poligona i kompleksa za lansiranje raketa Kapustin Jar, prenosi ukrajinski odbrambeni portal Militarnyi 10. maja, navodeći mogućnost testiranja balističke rakete srednjeg dometa.
10. 05. 2025. u 12:06

"NjEGOV ALKOHOL": Tramp navodno ima porok kojem ne može da odoli - iz Bele kuće oštro demantovali
PREMA tvrdnjama jednog službenika iz Bele kuće, predsednik SAD Donald Tramp konzumira izuzetno velike količine slatkiša. Opšte je poznato da je Tramp veliki ljubitelj kole lajt, do te mere da je u Ovalnoj sobi instalirano posebno dugme za taj napitak. Međutim, ono što mnoge njegove pristalice možda ne znaju jeste da je Tramp, sudeći prema izjavama sadašnjih i bivših službenika, saradnika i bliskih prijatelja, dugogodišnji samoprozvani zaljubljenik u slatko.
10. 05. 2025. u 12:21
Komentari (0)