IDEALAN RECEPT ZA PREDJELO: Slane kocke sa sirom - kao torta (VIDEO)
SLANE torte veoma su popularne prilikom organizacije svečanijih ručkova ili večera

Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic
Sastojci za slanu tortu
- 3 jaja
- 140-150 g brašna
- 1 prašak za pecivo
- 100 ml ulja
- 200 g tvrđeg sira
- so, ako sir nije slan
- semenke za posipanje
Priprema:
Umutiti jaja kao za tortu mikserom, ubaciti brašno sa praškom za pecivo. Dodati sir izdrobljen na krupnije, ulje i izmešati.
Ako je testo tvrđe dodati jogurta.
Razliti u podmazan pleh i posuti još malo sirom i semenkama po želji. Peći na 190 stepeni oko 40 min. Seći potpuno ohlađen.
Preporučujemo

SLATKI PENASTI VENČIĆI: Preukusni kolači koje će deca obožavati (VIDEO)
08. 02. 2023. u 18:00

Recept za hleb BEZ BRAŠNA i jaja - od samo dva sastojka (VIDEO)
08. 02. 2023. u 15:30

IZUZETNO LAKO: Najjednostavniji recept za punjene paprike
07. 02. 2023. u 18:00 >> 11:04

JEDNA OD NAJBLIŽIH TRAMPOVIH SARADNICA ŠOKIRALA: Vanzemaljci postoje, podelićemo istinu sa narodom
DIREKTORKA nacionalne obaveštajne službe (DNI) Tulsi Gabard rekla je da veruje u postojanje vanzemaljaca, ali je istakla da mora da bude "oprezna" u vezi s onim što iznosi u javnost, budući da ima pristup velikom broju poverljivih informacija.
06. 08. 2025. u 17:35

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

IMAO 609 KG, DANAS 68: Neverovatno KAKO sad izgleda nekad najteži tinejdžer sveta i drugi najteži čovek u istoriji (FOTO)
PRE više od deset godina, ime Kalid Bin Mohsen Šari iz Saudijske Arabije obišlo je svet kada je postao poznat kao najdeblji tinejdžer na planeti, a ujedno i drugi najteži čovek svih vremena.
09. 08. 2025. u 12:33
Komentari (0)