PICA MINI-PECIVO ZA SVAKU PRILIKU: Večera, rođendan, meze, doručak
DANAS pravimo najfinije meko pecivo koje sem što je lagano i jednostavno za pripremu, punjeno je pica nadevom, tako da je idealno za svaku priliku - bilo da je rođendan ili bilo koje drugo okupljanje, pa čak samo i večeru.

Foto: Jutjub/Printskrin/Home Made Recipes
Sastojci za testo:
- 750 g mekog brašna
- 200 ml mleka
- 30 g svežeg ili 7-8 g suvog kvasca
- 1 kašika šećera
- 1 kašika soli
- 250 ml vode
- 100 ml ulja
Nadev:
- 300-350 g šunke, šunkarice, pica šunke, tost nareska ili bilo koje druge salame po vašem izboru
- 100-150 g bilo kojeg tvrdog sira
- kečap, paradajz, ili šta vi koristite za pripremu pice
- 1 kašičica ili više origana
Još:
- 1 žumance,
- 1 kašika mleka,
- na vrh kašičice crvene paprike ili kečapa
(Jutjub)
Preporučujemo

RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09

SAVRŠEN, A JEFTIN DORUČAK IZGLEDA OVAKO: Jednostavni, brzi i vrlo ukusni uštipci
12. 08. 2023. u 07:00

"TO LICE, TE USNE..." Tramp ponovo izazvao pažnju komentarom o svojoj portparolki Karolin Levit (28)
AMERIČKI predsednik Donald Tramp ponovo je dospeo u žižu javnosti zbog neobičnog komentara o izgledu portparolke Bele kuće Karolin Levit.
14. 10. 2025. u 14:48

"PLjESKALA RUKAMA I SLAVILA UBISTVO" Lavrov: Svi se sećamo kako je smrt Gadafija oduševila Hilari Klinton
RUSKI ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da pamti kako je bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton pljeskala rukama i slavila ubistvo libijskog lidera Moamera Gadafija 2011. godine i aludirao da bivši sirijski predsednik Bašar el Asad trenutno živi u Moskvi, jer su njemu i njegovoj porodici prećeni sličnim fizičkim uništenjem u Siriji.
14. 10. 2025. u 13:06

"PACOVI POBEGLI" Kako je Pavković govorio posle hapšenja u Sablji: "Najstrašniji je zatvor u otadžbini! Vojska sa atentatom na Vuka nema ništa"
NEKADAŠNjI načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije general Nebojša Pavković preminuo je danas u Beogradu, u 79. godini.
20. 10. 2025. u 18:59
Komentari (0)