PICA MINI-PECIVO ZA SVAKU PRILIKU: Večera, rođendan, meze, doručak
DANAS pravimo najfinije meko pecivo koje sem što je lagano i jednostavno za pripremu, punjeno je pica nadevom, tako da je idealno za svaku priliku - bilo da je rođendan ili bilo koje drugo okupljanje, pa čak samo i večeru.

Foto: Jutjub/Printskrin/Home Made Recipes
Sastojci za testo:
- 750 g mekog brašna
- 200 ml mleka
- 30 g svežeg ili 7-8 g suvog kvasca
- 1 kašika šećera
- 1 kašika soli
- 250 ml vode
- 100 ml ulja
Nadev:
- 300-350 g šunke, šunkarice, pica šunke, tost nareska ili bilo koje druge salame po vašem izboru
- 100-150 g bilo kojeg tvrdog sira
- kečap, paradajz, ili šta vi koristite za pripremu pice
- 1 kašičica ili više origana
Još:
- 1 žumance,
- 1 kašika mleka,
- na vrh kašičice crvene paprike ili kečapa
(Jutjub)
Preporučujemo

RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09

SAVRŠEN, A JEFTIN DORUČAK IZGLEDA OVAKO: Jednostavni, brzi i vrlo ukusni uštipci
12. 08. 2023. u 07:00

NUKLEARNE SILE BILE NA IVICI RATA, A ONDA JE USLEDIO OBRT: "Ključan je bio poziv jednog čoveka"
U DRAMI koja je privukla pažnju svetske javnosti, američki predsednik Donald Tramp juče je na društvenim mrežama objavio da su Indija i Pakistan, nakon četiri dana žestokih sukoba duž granice, pristali na „potpuni i trenutni prekid vatre“.
11. 05. 2025. u 10:48

PANIKA U UKRAJINI: Da li je ovo znak da Putin sprema novi napad "orešnikom"?
RUSIJA će 12. i 13. maja privremeno zatvoriti vazdušni prostor iznad vojnog poligona i kompleksa za lansiranje raketa Kapustin Jar, prenosi ukrajinski odbrambeni portal Militarnyi 10. maja, navodeći mogućnost testiranja balističke rakete srednjeg dometa.
10. 05. 2025. u 12:06

"DA LI SE MAKRON DROGIRA?" Jovanino pitanje izazvalo smeh u studiju: "Kako da se nose s tolikom problemima..."
VODITELjKA Jovana Joksimović u jutarnjem programu na televiziji K1 dotakla se teme Emanuela Makrona i sporne situacije sa maramicom i sumnjom o upotrebi opijata, koja se proširila društvenim mrežama.
13. 05. 2025. u 16:57
Komentari (0)