BRZA I LAKA VEČERA BEZ MESA, MOŽETE JESTI I TOKOM NOĆI: Toliko je zdrava i niskokalorična da nećete moći da se ugojite
UKOLIKO nemate ideju šta da večerate u ovim toplim danima evo jedne brze večere koju možete jesti i sutradan.

Foto: Jutjub/Printskrin/Gurman TV
Večera koju će uspeti da spreme čak i početnici u kuhinji. Sastoji se od povrća i izuzetno je lagana, čak je zato možete jesti i u kasne sate jer vas neće udebljati.
Priprema se za 35 minuta i ukusna je i sutradan.
Sastojci:
- Prašak za pecivo - 10 g
- Jaja - 4 komada
- crni biber - 2 g
- Maslinovo ulje - 40 ml
- Mleko - 40 ml
- Brašno - 120 g
- Krompir - 2 komada
- Šargarepa - 2 komadaNakon toga, izvaditi iz rerne i dodati 100g rendanog sira i 20g crnog ili belog susama. Zatim vratiti u rernu da se na istoj temperaturi peče još 15 minuta.
- Praziluk - 1 komad
- Kupus - 500 g
- Paprika - 1 komad
- Peršun - 10 g
PRIPREMA
Potom umutiti jaja, dodati mleko, maslinovo ulje, so, biber, sve dobro sjediniti pa zatim dodati brašno i prašak za pecivo. Smesu dodati u činiju sa povrćem. Dobro izmešati sve sastojke pa sipati u pleh obložen pek papirom. Ravnomerno je rasporediti i peći 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Isecite na parčiće i večera je spremna za serviranje! Prijatno!
(Kurir Stil)
Preporučujemo

VODENIČARSKA KUKURUZNA POGAČA: Slojevi od mekog zlatnog testa, a između puna sira
14. 08. 2023. u 13:14

DOGOVORENO PRIMIRJE IRANA I IZRAELA: Tramp - Kraj rata; Bombe SAD nisu uništile nuklearna postrojenja? (FOTO/VIDEO)
RAT Izraela i Irana - 11. dan.
23. 06. 2025. u 08:17 >> 00:53

HAMNEI PREVARIO TRAMPA: Amerika gađala prazno nuklearno postrojenje?
VISOKI iranski izvori rekli su Reutersu da je većina visoko obogaćenog uranijuma na lokaciji Fordo uklonjena pre američkog napada.
22. 06. 2025. u 10:37

"BRATE, MORAM!" Šta je Bora pred smrt uradio za Željka
POSLE vesti o smrti frontmena grupe "Riblja Čorba", koja je potresla region u septembru prošle godine, mnoge slavne ličnosti oglasile su se kako bi podelile svoje uspomene na Boru Đorđevića.
25. 06. 2025. u 08:29
Komentari (0)