GOTOVA ZA 15 MINUTA, PREUKUSAN I JEDNOSTAVAN RUČAK: Posna pasta sa pečurkama, za celu porodicu
KADA nemate vremena, posna pasta sa pečurakama je idealna opcija za ručak .
Posna pasta sa pečurkama je ukusno jelo koje kombinuje testeninu s bogatom i aromatičnom smesom šampinjona, povrća i začina.
Za dodatni miris i svežinu, možete je posuti svežim seckanim peršunom pre posluživanja. Pasta sa šampinjonima je izvrsna opcija za sve ljubitelje ukusnih, biljnih obroka.
Potrebno:
* 1 pakovanje špageta
* 2-3 kašike maslinovog ulja
* 30 g putera
* 1 crni luk
* 2-3 čena belog luka
* 400 g pečuraka
* 240 ml bujona od povrća
* 350 ml posne pavlake za kuvanje
* 1 kašičica timijana
* 1/4 kašičice muškatnog oraščića
* 3-4 kašike seckanog peršuna
Priprema:
Stavite špagete da se kuvaju, a u međuvremenu istopite puter sa maslinovim ulje i dodajte sitno seckani crni luk. Pržite par minuta, a onda dodajte i sitno seckani beli luk.
Posle minut dodajte seckane pečurke, posolite, pobiberite i pospite timijanom. Zatim sipajte sipajte bujon, posnu pavlaku za kuvanje, malo biljnog sira i muskatni oraščić.
Kada krene da vri dodajte oceđenu testeninu i promešajte. Ukrasite peršunom, prijatno!
(StvarUkusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
NEODOLjIVO PODSEĆA NA RUSKU SALATU: Obrok salata, bogatog ukusa
09. 12. 2023. u 07:00
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Čuvena begova čorba sa kurkumom
09. 12. 2023. u 14:56
SLAVSKA SALATA SA RIBOM I CVEKLOM: Neverovatna zamena za rusku salatu
08. 12. 2023. u 16:00
(UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO)
ŠVEDSKI reper Gaboro, čije je pravo ime bilo Ninos Houri, ubijen je na parkingu u četvrtak uveče, javljaju lokalni mediji.
21. 12. 2024. u 08:06
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
ANĐELKA BESNA: "Molim, zašto da ne odem iz tvoje emisije? Ne poštuješ me"
GLUMICA je shvatila da tuđe nepoštovanje i nevaspitanje nema veze sa njom.
22. 12. 2024. u 10:41
Komentari (0)