POSNA PITA OD ŠAMPINJONA: Pravi se lako, idealna za bilo koje doba dana
02. 04. 2024. u 07:00
Hrskavih kora i sočnog nadeva, idealna za dane Uskršnjeg posta.
Povezane vesti

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00

JELO OD RAZNOG POVRĆA: Savršen recept za post na ulju
Prilog od raznog povrća je idealan, jer možete da prilagođavate i dodajete povrće po svojoj želji.
17. 03. 2025. u 08:30

POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji treba malo vremena, a toliko je ukusan da meso nije ni potrebno (VIDEO)
Kad dođe vreme posta, često smo u dilemi šta da spremimo, a da nije jedno te isto. Tako da je posni gulaš pravi i pun pogodak.
16. 03. 2025. u 09:00

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50
Komentari (0)