Za doručak ili večeru napravite punjeni žu-žu koji se peče samo 15 minuta. Da biste napravili ovako ukusan žu-žu potrebano je da lisnato testo napunite smesom od spanaća i sira.
Povezane vesti
MINI-PICE OD LISNATOG TESTA SA PILETINOM: Najjednostavniji recept za pecivo kao iz pekare
Mini-pice od lisnatog testa sa piletinom mogu da budu odličan prilog, ili koktel pecivo.
18. 11. 2024. u 07:00
POGAČICE OD PIRE KROMPIRA I SIRA: Idealne za doručak ili užinu
Probajte ove ukusne pogačice, oduševićete se.
14. 11. 2024. u 07:00
IDEALNE ZA UŽINU, ALI I KAD DOĐU GOSTI: Domaće kiflice od kefira punjene pireom i šampinjonima, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
Ove domaće kiflice prave se sa kefirom i pune pire krompirom i šampinjonima.
28. 10. 2024. u 07:00
SAVRŠEN TOPLI I MIRISNI DORUČAK: Pužići sa sirom i šunkom, slasno pecivo koje odmah nestaje sa tanjira
Pužići sa sirom i šunkom idealni su za doručak ili večeru.
10. 10. 2024. u 07:00
TROUGLIĆI OD LISNATOG TESTA SA NUTELOM: Spolja hrskavi, a iznutra ispunjeni finim filom
Idealan izbor za užinu, doručak ili večeru, a prave se vrlo jednostavno.
07. 10. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
ČUVENA MAKEDONSKA PASTRMAJLIJA: Specijalitet neodoljivog ukusa
Pastrmajlija je specijalitet kojim se ponosi makedonska kuhinja, a specifičan je za okolinu Štipa. Glavni sastojci ovog jela kojim se diči makedonska kuhinja su testo i meso.
22. 11. 2024. u 18:49
OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane
Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.
22. 11. 2024. u 16:30
LAGANA SUPA OD TIKVICA: Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
Od ovog povrća neutralnog ukusa mogu da se prave najrazličitija jela, a naš današnji predlog je da probate i supu od tikvica
22. 11. 2024. u 15:00
SPREME SE OČAS POSLA, A SAVRŠENOG SU UKUSA: Torone sa bademom - Slatkiš koji Italijanke pripremaju često tokom zime
Ovaj slatkiš, nalik karamel bombonama, pravi je specijalitet koji skoro svaka Italijanka zna da napravi, a svi ga prosto obožavaju.
22. 11. 2024. u 13:03
DA LI STE PROBALI GOZLEME: Ovo je drugi naziv za preukusne turske palačinke
Ako ste imali priliku da uživate u kulinarskim čarolijama Turske, sigurno ste videli ili probali njihove čuvene palačinkice, zvane gozleme.
22. 11. 2024. u 11:49
Komentari (0)