NOVOPAZARSKE MANTIJE SA SIROM I SPANAĆEM: Tradicionalno jelo jedinstvenog ukusa
03. 06. 2024. u 07:00
Svaki predeo Srbije je karakterističan po nekom kulinarskom specijalitetu. Mantije se povezuju sa delom oko Novog Pazara, odakle zapravo one i dolaze.
Povezane vesti
RECEPT ZA DOMAĆI SIR KOJI JE POSTAN I BEZ LAKTOZE: Ovo je zdrava, veganska alternativa klasičnom siru, a uz to je i preukusan
Za sve ljubitelje sira koji se suočavaju s izazovom posta ili intolerancije na laktozu, biljni sir od indijskih oraha može biti savršeno rešenje. Ovaj sir ne samo da je ukusan, već je i izuzetno kremast i lako se priprema kod kuće.
06. 12. 2024. u 13:00
HRSKAVI BRUSKETI GOTOVI ZA 10 MINUTA: Iskoristite stari hleb na najbolji način
Ako tragate za receptom koji će vam pomoći da za kratko vreme imate odličan obrok na trpezi, onda probajte sa brusketima.
28. 11. 2024. u 07:00
SENDVIČI OD PALENTE: Iznenadite svoju porodicu novim ukusima
Palenta je odlična osnova za mini sendviče, picu, savršene grickalice.
02. 10. 2024. u 07:00
SALATA OD PEČENIH PAPRIKA SA SIROM I PAVLAKOM: Kremasta i jednostavna, a za sve prilike
Ovako pripremljena salata je odlična uz pečenje, ali i ribu.
30. 09. 2024. u 07:00
JELO KOJE SVI OBOŽAVAJU: Napravite punjene pohovane paprike sa sirom
Kada više nemate ideja šta spremati za ručak, kladite se na pohovane punjene paprike. Najčešće se pune tvrdim sirom, ali možete ih puniti i šunkom, topljenim sirom, šampinjonima...
27. 09. 2024. u 10:30
Najnovije iz rubrike
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)