PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa
26. 06. 2024. u 07:00
Ukoliko volite slatke pite, ova će od sada biti vaš favorit.
Povezane vesti

MALO DRUGAČIJA PITA SA JABUKAMA: Neodoljivo je sočna, ukusna i priprema se za svega 5 minuta (VIDEO)
Ako volite pitu od jabuka, ali želite da probate nešto novo i drugačije, ovaj recept će vas oduševiti.
30. 04. 2025. u 09:00

BRZO REŠENJE ZA OBROK: Vesela šarena prolećna pita
OVA pita je pun pogodak jer može da se ponese na posao za užinu ili da se jede kao ručak ili večera.
30. 06. 2025. u 07:00

"KRALJICA LETA" - GOTOVA U TRI KORAKA, A TRAŽIĆETE JOŠ: Pita s tikvicama
ODLIČAN recept - priprema traje nekoliko minuta, a toliko je sočna da ćete sigurno poželeti ponovo da je pripremite.
24. 06. 2025. u 11:00

IDEALNA ZA DORUČAK, UŽINU, ILI PONETI NA POSAO: Pita sa seckanim korama i jogurtom
OVA pita sa seckanim korama i jogurtom je odlična i topla i hladna.
28. 05. 2025. u 07:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

MOŽETE GA NAPRAVITI OD SAMO 4 SASTOJKA: Domaći sladoled od limuna
ZAISTA dobar, sladak i citrusni miris, a ukus je takođe prijatan.
12. 07. 2025. u 08:50

IDEALNA ZA LETNJE DANE I LAGANE OBROKE: Salata od plavog patlidžana sa belim lukom
OVA salata je odličan prilog uz meso, ribu ili samo uz parče hleba.
10. 07. 2025. u 16:19

TAKO JEDNOSTAVNO, A TAKO UKUSNO! Brza banana torta sa bogatim filom
IDEALAN je izbor za sve koji vole slatkiše s voćnom notom i raskošnim slojevima - pravi desert za posebne prilike.
08. 07. 2025. u 19:25

OSVEŽAVAJUĆA I LAGANA: Letnja krem čorba sa tikvicama i crvenim sočivom
ČORBA koju ćete stalno praviti. Lagana, kremasta čorba sa tikvicama. Idelana letnja čorba.
07. 07. 2025. u 07:25

OSVEŽAVA, ZA SVEGA NEKOLIKO MINUTA: Smuti sa borovnicama
U letnjim mesecima, kada temperature rastu, organizmu najviše prijaju lagani, osvežavajući i hranljivi obroci.
06. 07. 2025. u 13:00
Komentari (0)