RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA PRAZILUKOM: Neizostavni deo posne trpeze
13. 03. 2025. u 07:00
Ova posna pita sa prazilukom na vodi je savršena za dane kada postite i želite da uživate u ukusnom i laganom obroku.
Povezane vesti

RECEPT ZA POSNE PRŽENICE: Za super početak dana
I u danima posta možete da uživate u omiljenom doručku. Jednostavno je, ukusno i neodoljivo.
03. 01. 2025. u 11:05Novosti online

POSNA CARSKA PITA: Brza priprema i šarenoliki izgled je izdvajaju od svih jela
Vreme posta je i dalje, pa se domaćice dovijaju koje recepte da iskoriste i tako obraduju svoje ukućane.
29. 12. 2024. u 07:00Novosti online

POSNI MAFINI SA LIMUNOM: Fantastična kombinacija ukusa
Bilo da postite ili samo brinete o svom zdravlju, obožavaćete ovaj recept za veganske mafine sa limunom kao alternativu za obične mafine. Osim što se prave bez jaja, a testo se savršeno diže i bez njih, umesto mlečnih sastojaka koristi se bademovo mleko, jabukovo sirće i maslinovo ulje.
18. 12. 2024. u 15:24Novosti online
Najnovije iz rubrike

PITA SA SIROM I ŠUNKOM IZ TIGANJA: Sprema se očas posla, a uživa u svakom zalogaju
Jelo koje vam danas predstavljamo je idealno za brzopotezni doručak ili večeru.
14. 03. 2025. u 07:00

ČILI OD ĆURETINE I CRNOG PASULJA: Vrlo pikantan, sočan i aromatičan obrok
Jelo koje će vam se dopasti pri prvom zalogaju.
13. 03. 2025. u 16:00

LOARA TORTA: Poslastica jedinstvenog recepta, fantastičnog ukusa
Loara je kraljica među tortama, a čim je prvi put budete probali postaće vam jasno i zbog čega. Priprema se od mekanih kora sa lešnicima i izuzetno kremastog fila, raskošna torta kojoj niko neće odoleti.
13. 03. 2025. u 15:00

RECEPT ZA POHOVANE PEČURKE: Savršen prilog svakom jelu
Spolja hrskave, iznutra mekane, pohovane pečurke će oduševiti sve.
13. 03. 2025. u 13:30

FRANCUSKA ČOKOLADNA TORTA: Toliko kremasta i sočna, da nećete moći da joj odolite
Francuska čokoladna torta ima lagani čokoladni fil u kori, a prelivena je izdašnom količinom domaćeg šlaga. Pospite je odozgo čokoladnim strugotinama i dobićete jednostavnu, a svečanu tortu.
13. 03. 2025. u 12:00
Komentari (0)