RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA PRAZILUKOM: Neizostavni deo posne trpeze
13. 03. 2025. u 07:00
Ova posna pita sa prazilukom na vodi je savršena za dane kada postite i želite da uživate u ukusnom i laganom obroku.
Povezane vesti

BRZO SE SPREMA, SAVRŠEN JE DORUČAK: Najjednostavnija domaća pita sa zeljem, ukusnije nešto niste probali
Posna, a slasna i zasitna, nema boljeg doručka.
06. 04. 2025. u 07:00

POSNI CEZAR SENDVIČ OD LEBLEBIJA: Obradujte najmilije obrokom kakav do sada nisu probali
U pitanju je veganski "Cezar" sendvič od leblebija koji se pravi sa ukusnim domaćim "Cezar" prelivom bez mleka i ulja, koji mu daje ukusan ukus čuvene Cezar salate. Svež crveni luk, kao i paradajz i salata, ovom sendviču zadaje lep "udarac" i dodaje teksturu koju morate da probate.
05. 04. 2025. u 07:00

POSNA PITA SA SPANAĆEM: Sočna i slasna, za savršeno jutro
Pitu možete servirati toplu ili hladnu, kao glavno jelo ili prilog. Idealna je za obroke tokom posta jer je hranljiva i ukusna.
25. 03. 2025. u 07:00

PITA SA JABUKAMA NA VODI: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jeftinog kolača
Napravite mirisnu pitu od jabuka i osladite se pošteno, uz šolju toplog čaja, mleka ili kafe.
20. 03. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

UKUS KOJI PRIČA PRIČE: Zapečene palačinke sa jabukama (VIDEO)
KLASIK na drugačiji način, da zamiriše cela kuća.
22. 06. 2025. u 13:00

OHLADITE MINIMUM JEDAN SAT U FRIŽIDERU: Hladna supa od krastavca i jogurta ( VIDEO)
TARATOR je hladna supa, koja se pravi od kiselog mleka ili jogurta, u nju idu mirođija, krastavac, beli luk, so i maslinovo ulje.
22. 06. 2025. u 11:00

IZNAD ŠPORETA, A TEMPERATURE PREKO 30: Pečena paprika punjena sirom, spas za letnji ručak (VIDEO)
ZAPEČENE paprike punjene sirom i jajima savršene su za tople letnje dane
22. 06. 2025. u 09:00

SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I UŽITKA: Pita sa sirom i šunkom (VIDEO)
Mirisna, zlatno pečena i puna ukusa – pita sa sirom i šunkom je savršen spoj tradicije i užitka.
22. 06. 2025. u 07:00

ZA BRZI OBROK, ZABAVU ILI UŽINU: Brze i zdrave mini pizze sa tikvicama
SAVRŠENE, a nije samo obrok – to je umetnost.
21. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)