POSNA PITA SA SPANAĆEM: Sočna i slasna, za savršeno jutro
25. 03. 2025. u 07:00
Pitu možete servirati toplu ili hladnu, kao glavno jelo ili prilog. Idealna je za obroke tokom posta jer je hranljiva i ukusna.
Povezane vesti

BRZO SE SPREMA, SAVRŠEN JE DORUČAK: Najjednostavnija domaća pita sa zeljem, ukusnije nešto niste probali
Posna, a slasna i zasitna, nema boljeg doručka.
06. 04. 2025. u 07:00

PITA SA JABUKAMA NA VODI: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jeftinog kolača
Napravite mirisnu pitu od jabuka i osladite se pošteno, uz šolju toplog čaja, mleka ili kafe.
20. 03. 2025. u 11:00

RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA PRAZILUKOM: Neizostavni deo posne trpeze
Ova posna pita sa prazilukom na vodi je savršena za dane kada postite i želite da uživate u ukusnom i laganom obroku.
13. 03. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50

CAKA JE U JEDNOM NEOČEKIVANOM SASTOJKU: Nećete moći da započnete dan bez ovog savršenstva od jagoda
SLATKO je uvek dobra ideja, a ovo od jagoda sa dodatkom mente, vratiće bar na tren duh nekih starih vremena u vaš dom.
04. 06. 2025. u 11:00

NAJBRŽI ZELENI ROLAT, SAVRŠENO KREMAST: Punjen sirom i belim lukom
Rolat od tikvica punjen aromatičnim krem sirom i belim lukom - lagan i osvežavajući zalogaj koji savršeno kombinuje nežnost tikvica i bogatstvo ukusa sira.
04. 06. 2025. u 09:00

U JUGOSLAVIJI OVO JE BIO OMILJENI SLATKIŠ SVAKOG DETETA: Poslastica iz davnih vremena (VIDEO)
Ovaj vid poslastice danas se smatra desertom za siromašne, ali niko mu ne može odoleti.
04. 06. 2025. u 07:00
Komentari (0)