JAK GURMANSKI OBROK, KOJI ĆE VAS DUGO DRŽATI SITIMA: Domaća dimljena kobasica sa jajima

Novosti online

10. 02. 2024. u 10:37

MIRISOM kobasica i punim ukusom jaja učiniće da poželite ovaj obrok opet da pravite.

ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Foto Shutterstock

Domaća dimljena kobasica sa jajima je pravi klasičan obrok, koji možete da napravite bilo kada, jer ne sadrži ugljene hidrate.

Sastojci:

* 500 g dimljene kobasice

* 2 velika jajeta
* 2 kašike vode
* prstohvat soli
* prstohvat bibera

Recept za domaću dimljenu kobasicu sa jajima:

 Korak 1: 

Pripremite sve sastojke

Za domaću dimljenu kobasicu sa jajima izvadite jaja iz firžidera, pripremite kobasicu, ako želite isecite.

 Korak 2: 

Pecite kobasicu

U zagrejan tiganj bez ulja dodajte komade kobasice sa uklonjenim omotačem. Pecite pokriveno dok ne bude gotovo. Potom je izvadite na tanjir.


 Korak 3: 

Prokuvajte razbijena jaja

Ubacite dva razbijena jajeta u tiganj. Dodajte so, biber i vodu i poklopite. Kuvajte dok belance ne bude gotovo, a potom stavite na tanjir. Serivirajte i uživajte!

(StvarUkusa/Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)