MODERNO JELO KOJE SE SPREMA VEKOVIMA: Kapreze piletina
ZA pripremu ovog preukusnog jela sa daškom Mediterana treba vam svega 4 sastojka i 40 minuta vremena.
![МОДЕРНО ЈЕЛО КОЈЕ СЕ СПРЕМА ВЕКОВИМА: Капрезе пилетина МОДЕРНО ЈЕЛО КОЈЕ СЕ СПРЕМА ВЕКОВИМА: Капрезе пилетина](/data/images/2024-02-18/453753_shutterstock-657667204_fmob.jpg)
Foto Shutterstock
Sastojci:
* pileće grudi, veće, 1 komad
* bebi spanać, 1 šaka
* sušeni ili svež paradajz, 5-10 komada
* mocarela, 4 kriške
* mešavina italijanskih začina, 1 kašičica
* so i biber, po ukusu
* bosiljak, po ukusu
* maslinovo ulje, po potrebi
Priprema:
- U oba komada pilećeg belog mesa zasecite džepove, pa ih posolite, pobiberite i pospite mešavinom italijanskih začina. Sve dobro utrljajte, pa u džepove koje ste napravili u filetima složite bebi spanać, sušeni paradajz i mocarelu. U jako zagrejanom tiganju, na malo maslinovog ulja pržite filete po 3 min sa svake strane. Prebacite filete u posudu za pečenje i pecite još 20 minuta na 180 stepeni. Umesto sušenog paradajza možete da koristite i svež.
(Super recepti/Žena)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![PRIPREMA SE SUPER BRZO: Tortilja od krompira, lagana je i izuzetno bogata sirom PRIPREMA SE SUPER BRZO: Tortilja od krompira, lagana je i izuzetno bogata sirom](/data/images/2024-02-05/449854_shutterstock-2391670615_t.jpg?time=1707551719)
PRIPREMA SE SUPER BRZO: Tortilja od krompira, lagana je i izuzetno bogata sirom
10. 02. 2024. u 08:55
![(UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO) (UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO)](/data/images/2024-12-21/556792_screenshot-2024-12-21-080247_kf.jpg?time=1734764967)
(UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO)
ŠVEDSKI reper Gaboro, čije je pravo ime bilo Ninos Houri, ubijen je na parkingu u četvrtak uveče, javljaju lokalni mediji.
21. 12. 2024. u 08:06
![PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO) PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)](/data/images/2024-12-20/556667_mixcollage-20-dec-2024-05-06-pm-6006_kf.jpg?time=1734710834)
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
![ANĐELKA BESNA: Molim, zašto da ne odem iz tvoje emisije? Ne poštuješ me ANĐELKA BESNA: Molim, zašto da ne odem iz tvoje emisije? Ne poštuješ me](/data/images/2024-08-21/519721_92158-andjelka23-ig_kf.jpg?time=1734860483)
ANĐELKA BESNA: "Molim, zašto da ne odem iz tvoje emisije? Ne poštuješ me"
GLUMICA je shvatila da tuđe nepoštovanje i nevaspitanje nema veze sa njom.
22. 12. 2024. u 10:41
Komentari (1)