OBOŽAVAJU JE I ONI KOJI NE VOLE DA JEDU SLATKO, A MIRIS OVOG KOLAČA JE FANTAZIJA: Nuklearna štrudla je zaludela internet

Novosti online

13. 03. 2024. u 15:00

RASTURENA ili nuklearna štrudla dobila je takav naziv jer se svi sastojci pomešaju i izliju na pleh, a ukus je fenomenalan!

ОБОЖАВАЈУ ЈЕ И ОНИ КОЈИ НЕ ВОЛЕ ДА ЈЕДУ СЛАТКО, А МИРИС ОВОГ КОЛАЧА ЈЕ ФАНТАЗИЈА: Нуклеарна штрудла је залудела интернет

Foto Shutterstock

Sastojci:

* 150 g grubo secakanih badema
* 5 jabuka
* 5 jaja
* 2 čaše brašna
* 1 čaša ulja
* 1 čaša šećera
* 1 vanilin šećer
* 1 prašak za pecivo
* 4 kašika mleka
* 2 kašika ruma

Foto printskrin Jutjub/Aurora recepti

Priprema:

Pomešajte sve sastojke osim jabuka i badema.

Testo prebacite u posudu za pečenje premazanu uljem i posutu brašnom (višak brašna istresite).

Jabuke ogulite pa ih tanko nasecite ili krupno narendajte i posložite ih po testu. Preko jabuka dodajte gubo seckane bademe.

Prebacite kolač u rernu zagrejanu na 180 stepeni Celzijusa i pecite 25 minuta.

(Stil)

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca