UŽIVAJTE u ukusu.
Najnovije iz rubrike
SLASNA HLADNA POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Čizkejk sa borovnicama po korejskom receptu (VIDEO)
ČIZKEJK se pravio još u antičkoj Grčkoj i to od samo tri sastojka - brašna, sira i meda.
17. 06. 2024. u 14:00
ODUŠEVIĆE VAS UKUSOM: Kremasti, gusti potaž od dve vrste pečuraka, savršen za ručak
POTAŽ od dve vrste pečuraka je odličan izbor, jer možete da kombinujete one vrste pečuraka koje želite, a jednostavno se priprema.
17. 06. 2024. u 11:00
IDEALNO ZA DORUČAK ILI VEČERU: Slano pecivo od lisnatog testa punjeno slaninom i viršlama (VIDEO)
DANAS vam predlažemo da isprobate recept za pecivo od lisnatog testa sa viršlama i slaninom.
17. 06. 2024. u 07:00
TOPI SE U USTIMA: Torta bela šuma, dekadentni dezert savršen za proslave
TORTA bela šuma ima magično ime, ali je podjednako i ukusna zbog magične kombinacije trešanja i bele čokolade.
16. 06. 2024. u 13:00
LEPE SE ZA PRSTE: Rebarca sa savršenim prelivom, kao iz restorana
Rebarca mogu da budu od različitih vrsta mesa, a u ovom receptu se koriste svinjska rebarca.
16. 06. 2024. u 10:00
Komentari (0)