ČOKOLADNA USKRŠNJA JAJA: Ulepšajte prazničnu trpezu savršenom poslasticom
03. 05. 2024. u 09:00
Ukoliko želite da pripremite, pored pravih uskršnjih jaja i slasnu poslasticu u znaku Vaskrsa, evo jednog ukusnog recepta koji će vam pomoći u tome.
Povezane vesti

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30

USKRŠNJA JAJA SA OSLIKANOM GALAKSIJOM: Ovakav efekat se postiže sunđerom i temperama - pravo umetničko delo
Ove godine jaja ofarbajte na nesvakidašnji način.
08. 04. 2025. u 08:30

UMESTO FARBE, BELO VINO, ŠEĆER I PREHRAMBENE BOJE: Ovako spremljena jaja, biće ukras praznične trpeze za Vaskrs (VIDEO)
U susret Uskrsu donosimo vam najlepšu tehniku farbanja jaja.
06. 04. 2025. u 11:30

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

ODUŠEVIO DOMAĆICE NA MREŽAMA: Simit - Turski đevrek
TURSKI đevrek, hrskav i sočan, ukusa bez mane.
14. 07. 2025. u 14:00

NEMA PALJENJA ŠPORETA, SVAKI ZALOGAJ JE RAJ ZA NEPCA: Limun čizkejk (VIDEO)
SOČAN i kremast, a i dupla mera će biti malo koliko je ukusan.
14. 07. 2025. u 13:00

PROBAJTE, ZAISTA JESTE: Najmekša piletina (RECEPT)
Kad jednom budete napravili piletinu na ovaj način zaboravićete na sve ranije isprobane recepte. Naprosto se od mekoće topi u ustima, ali i prstima!
14. 07. 2025. u 11:52

MOŽE I DETE DA NAPRAVI: Recept za punjena jaja
GURMANSKO predjelo prvo nestaje sa stola.
14. 07. 2025. u 11:44

BANANA TART: Kremast i osvežavajući - bićete oduševljeni ukusom!
NjEGOVA kremasta tekstura i prirodna slatkoća banane osvajaju na prvi zalogaj.
13. 07. 2025. u 14:32
Komentari (0)