USKRŠNjA jaja mnogima su ukusnija nego obična. Imaju poseban ukus i šmek, te deca, ali i odrasli znaju da ih pojedu i po desetak dnevno. Naravno, ne treba u tome preterivati. Oni koji imaju zdravtsvene probleme, kao što su povišeni holesterol ili neku drugu hroničnu bolest, trebalo bi da izbegavaju žumanca.
Povezane vesti

LJUBIČASTA USKRŠNJA JAJA: Čarolija pomoću PRIRODNIH sastojaka!
VELIKI petak se bliži, te su domaćice u potrazi za novim idejama za farbanje jaja.
08. 04. 2025. u 13:17

TRENDOVI FARBANJA USKRŠNJIH JAJA: Ova paleta boja dominira na društvenim mrežama
USKRS je praznik koji obeležavaju tradicija, simbolika i, naravno, boje. Svake godine, kreativci i ljubitelji praznične dekoracije osmišljavaju nove, svežije i inspirativnije načine da ofarbaju uskršnja jaja.
03. 04. 2025. u 18:56

USKRŠNJA JAJA SA OSLIKANOM GALAKSIJOM: Ovakav efekat se postiže sunđerom i temperama - pravo umetničko delo
Ove godine jaja ofarbajte na nesvakidašnji način.
08. 04. 2025. u 08:30

EVO KAKO GRCI FARBANJU JAJA: Tehnika kako dobiti najintezivniju crvenu boju (VIDEO)
GRCI su vekovima usavršavali metode kako bi dobili najintezivniju, najživlju crvenu boju koja privlači pažnju i ima posebno mesto u vaskršnjim običajima.
29. 03. 2025. u 17:54
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA NAJLAKŠU ČOKOLADNU TORTU: Pravi se od samo 3 sastojka, a ukus je nestvarno dobar
Pravi se začas, a izdašna je i jeftina.
23. 04. 2025. u 14:30

PROBAJTE NEŠTO SASVIM NOVO: Salata od zelja sa sosom od žumanaca
Ovu salatu morate da probate, oduševiće vas ukusom.
23. 04. 2025. u 13:00

KLASIK ZA SVA VREMENA: Lenja pita sa makom
Lenja pita sa makom je jednostavan, ali bogat kolač koji će se sigurno dopasti i ljubiteljima tradicionalnih ukusa i onima koji traže nešto novo, ali provereno dobro.
23. 04. 2025. u 11:30

MEDALJONI U SAFTU: Ručak toliko sočan i ukusan da se ostatak pomaže sa hlebom
Ne zna se šta je ukusnije meso ili sos.
23. 04. 2025. u 10:00

HAŠURE: Turski specijalitet u kojem je spojeno nespoljivo, prema legendi je najstariji desert na svetu
Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa.
23. 04. 2025. u 08:00
Komentari (0)