TARTAR SOS: Umak uz koji je svako meso i jelo ukusnije

Новости онлине

16. 07. 2024. u 08:00

Tartar je sos francuskog porekla koji je popularan širom sveta. Vrlo jednostavno ga možete napraviti i kod kuće.

ТАРТАР СОС: Умак уз који је свако месо и јело укусније

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 3 kisela krastavca
  • 6 čena belog luka
  • 1 čaša pavlake
  • 1 kašika senfa
  • 200 g majoneza
  • malo peršunovog lišća

Priprema:

Krastavčiće iseckajte skroz sitno, pa ih ocedite od soka i narendajte beli luk. Promešajte pa dodajte pavlaku, majonez, senf i seckan peršunov list. Dobro sjedinite i čuvajte tartar sos u frižideru.

(trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MAKSIMIR 1990. NIJE BILA UTAKMICA KOJOM JE POČEO RAT: Zvezda i Dinamo su posle jezivog haosa ipak igrali, a evo kako se to završilo