KUVANI KUKURUZ: Skuvajte kukuruz u mleku i maslacu - ukus je neopisiv
Ako volite kuvani kukuruz, pogledajte kako ga možete spremiti na brz način, a da bude ujedno i preukusan. Birajte mlad kukuruz šećerac, koji se sprema prilično brzo, te je gotov i za 25 minuta.
![КУВАНИ КУКУРУЗ: Скувајте кукуруз у млеку и маслацу - укус је неописив КУВАНИ КУКУРУЗ: Скувајте кукуруз у млеку и маслацу - укус је неописив](/data/images/2024-07-18/508099_shutterstock-kuvani-kukuruz_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Naime, iako ga mnogi kuvaju samo u vodi, mnogi vole i američki način pripreme — uz mleko i maslac. Dodaje se i šećer kako bi ga zasladio, ali ako je kukuruz šećerac sladak, možete i smanjiti količinu šećera ili ga, po želji, skroz izbaciti.
Sastojci:
- voda
- 6 klipova kukuruza
- šolja mleka
- 100 grama maslaca
- četvrt šolje šećera
Priprema:
Napunite vodom do pola šerpu u kojoj kuvate kukuruz, sipajte šoljicu mleka, maslac i šećer, pa dodajte kukuruz. Kad proključa voda, smanjite vatru i kuvajte 8 do 10 minuta, pa izvadite kukuruz.
(glossy)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![TEMPERATURA PADA ZA 15 STEPENI?! Meteorolog Todorović za Novosti otkriva kakvo nas vreme očekuje sledeće nedelje TEMPERATURA PADA ZA 15 STEPENI?! Meteorolog Todorović za Novosti otkriva kakvo nas vreme očekuje sledeće nedelje](/data/images/2021-06-23/109213_vremenska-prognoza_kf.jpg?time=1721225011)
TEMPERATURA PADA ZA 15 STEPENI?! Meteorolog Todorović za "Novosti" otkriva kakvo nas vreme očekuje sledeće nedelje
SRBIJU je zahvatio toplotni talas kakav se ne pamti, a juče je u našoj zemlji bio najtopliji dan sa maksimalnim temperaturama od 36 do čak 42 stepena.
17. 07. 2024. u 15:24
![STRAŠNE VESTI ZA UKRAJINU IZ BERLINA: Nemačke vlasti će prepoloviti vojnu pomoć Kijevu STRAŠNE VESTI ZA UKRAJINU IZ BERLINA: Nemačke vlasti će prepoloviti vojnu pomoć Kijevu](/data/images/2023-02-08/317172_zelenski-i-solc_kf.jpg?time=1721211350)
STRAŠNE VESTI ZA UKRAJINU IZ BERLINA: Nemačke vlasti će prepoloviti vojnu pomoć Kijevu
OČEKUJE se da će nemačke vlasti u sredu odobriti budžet za 2025. u kome će 4 milijarde evra biti izdvojeno za vojnu podršku Ukrajini, umesto 8 milijardi u 2024, prenosi Rojters, pozivajući se na nacrt dokumenta.
17. 07. 2024. u 11:27
![POSLE INFORMACIJE DA JE PREMINUO: Oglasio se Era Ojdanić - evo u kakvom je stanju POSLE INFORMACIJE DA JE PREMINUO: Oglasio se Era Ojdanić - evo u kakvom je stanju](/data/images/2024-05-20/485448_andrija-era-ojdanic-foto-ata-imagesprofimedia_kf.jpg?time=1721244651)
POSLE INFORMACIJE DA JE PREMINUO: Oglasio se Era Ojdanić - evo u kakvom je stanju
Era je objavio video na svom Instagramu u kome je otkrio u kakvom je stanju...
17. 07. 2024. u 21:29 >> 21:30
Komentari (0)