TESTO VAM NIJE NARASLO? Nemojte ga bacati, već mu dodajte ovu namirnicu i sve će biti u redu

Новости онлине

04. 09. 2024. u 16:49

Ako vam testo nije naraslo, razočarani ste. Jedino da ga bacite pa sve ispočetka, ali nije baš tako. Dodajte mu jedno jaje i spasili ste situaciju, evo i kako.

ТЕСТО ВАМ НИЈЕ НАРАСЛО? Немојте га бацати, већ му додајте ову намирницу и све ће бити у реду

Foto Shutterstock

Dodajte jedno jaje u testo i ponovo ga umesite. Jaje ima sposobnost da vrati odgovarajuću konzistenciju testa. 

Drugo rešenje je da prebacite testo na odgovarajuću temperaturu - na relativno toplo mesto ili u frižider. Po potrebi mu dodajte još brašna.

Poslednja opcija je da napravite nešto od tog testa. Iskoristite ga i napravite testo za picu ili malo slano pecivo.                    

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca