ŠAMPINJONI SA SIROM I PRAZILUKOM: Odličan izbor za super ručak, uverite se i sami
Ovo je zdrav i ukusan obrok koji se veoma brzo sprema.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1/2 kg većih šampinjona
- 150 g sitnog slanog sira
- 1 struk praziluka
- so
- biber
Priprema:
1. Šampinjone dobro operite i sklonite im drške. Njih isecite na male kocke, a praziluk na tanke krugove, pa sve to propržite u tiganju na malo ulja.
2. Posolite i pobiberite po ukusu i pomešajte sa sirom. Dobijenom masom napunite šampinjone. Preko po želji možete da stavite komadić kačkavalja (topivog sira).
3. Ređajte ih u podmazanu tepsiju i pecite u rerni na 200 stepeni 20-30 minuta, u zavisnosti od veličine šampinjona.
(Still)
Preporučujemo

NAJJEDNOSTAVNIJI RUČAK: Rolnice od tikvica punjene sirom i spanaćem
17. 09. 2024. u 12:41

IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35

RECEPT ZA ČUVENI KORDON BLU: Jedno od najpoznatijih jela možete sami da napravite
19. 07. 2024. u 15:00

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)