ŠAMPINJONI SA SIROM I PRAZILUKOM: Odličan izbor za super ručak, uverite se i sami
Ovo je zdrav i ukusan obrok koji se veoma brzo sprema.
Sastojci:
- 1/2 kg većih šampinjona
- 150 g sitnog slanog sira
- 1 struk praziluka
- so
- biber
Priprema:
1. Šampinjone dobro operite i sklonite im drške. Njih isecite na male kocke, a praziluk na tanke krugove, pa sve to propržite u tiganju na malo ulja.
2. Posolite i pobiberite po ukusu i pomešajte sa sirom. Dobijenom masom napunite šampinjone. Preko po želji možete da stavite komadić kačkavalja (topivog sira).
3. Ređajte ih u podmazanu tepsiju i pecite u rerni na 200 stepeni 20-30 minuta, u zavisnosti od veličine šampinjona.
(Still)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
NAJJEDNOSTAVNIJI RUČAK: Rolnice od tikvica punjene sirom i spanaćem
17. 09. 2024. u 12:41
IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35
RECEPT ZA ČUVENI KORDON BLU: Jedno od najpoznatijih jela možete sami da napravite
19. 07. 2024. u 15:00
MASOVNA PUCNjAVA: Ubijeno 17 ljudi, među njima žene i deca
SEDAMNAEST ljudi je ubijeno u masovnoj pucnjavi u udaljenom južnoafričkom gradu Lusikisiki u Istočnom Kejpu, a potraga za počiniocima je u toku, saopštila je policija, a prenosi Bi-Bi-Si.
28. 09. 2024. u 21:03
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka
NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.
25. 09. 2024. u 22:01
ZASTUPA RODITELjE ĐAKA-UBICE: Ko je advokatica čiji je bivši muž UHAPŠEN kad je došao do njenog stana
IAKO o svom životu retko govori, u intervjuu iz 2015. godine za jedan magazin otkrila je da se udala pod zidinama Kalemegdana, u crkvi Ružica.
28. 09. 2024. u 20:33
Komentari (0)