Ovo je zdrav i ukusan obrok koji se veoma brzo sprema.
Povezane vesti
TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
Kada nemate puno vremena za kuvanje ovaj recept je odličan izbor.
15. 09. 2024. u 10:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
Najnovije iz rubrike
DA LI STE PROBALI GOZLEME: Ovo je drugi naziv za preukusne turske palačinke
Ako ste imali priliku da uživate u kulinarskim čarolijama Turske, sigurno ste videli ili probali njihove čuvene palačinkice, zvane gozleme.
22. 11. 2024. u 11:49
ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna
Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.
22. 11. 2024. u 11:00
NAJUKUSNIJI MINJONI PO RECEPTU NAŠIH BAKA: Mali, slatki, šareni, simpatični i pre svega ukusni
Minjoni se mogu ukrašavati i praviti za najrazličitije vrste slavlja, a vaši gosti će biti oduševljeni.
22. 11. 2024. u 09:00
PROJA SA ČVARCIMA: Doručak, večera, ili predjelo na proslavi - Odgovaraće u svakoj prilici
Proja sa čvarcima se odlično kombinuje sa predjelom, salatama ili glavnim jelom, možete je jesti svaki dan, ali je super izbor i za neku proslavu.
22. 11. 2024. u 07:00
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
Komentari (0)