PRAVO JESENJE PIĆE - LIKER OD KESTENA: Sladak aperitiv uz kafu ili pred večeru, osvaja čula
03. 11. 2024. u 13:00
Dolaskom jeseni na svakom koraku miriše kestenje.
Povezane vesti

RECEPT ZA NAJLEPŠI BEZALKOHOLNI KOKTEL: Morate ga probati, ukusan je, osvežavajuć i miluje nepce
Bezalkoholni kokteli postali su omiljen izbor za sve koji žele uživati u prefinjenim aromama bez opterećenja alkoholom.
25. 04. 2025. u 14:30

DOMAĆI LIKER OD JAGODA: Slatko i mirisno piće koje osvaja neodoljivom aromom
Liker od jagode ima prijatnu i nedoljivu aromu, a za njegovu pripremu je potrebno par sastojaka i malo vremena. Ono što je bitno kod pripreme ovog likera jeste da koristite čvrste baštenske ili šumske jagode koje nisu prezrele ili oštećene. Liker od jagode može svako da napravi, a super je izbor za osveženje, pogotovo kada vam dođu gosti.
14. 03. 2025. u 16:00

ČOKOLADNI LIKER: Aperitiv bez mane
Spoj deserta i alkohola čini čokoladni liker večitim klasikom, idealnim za opuštanje na kraju radnog dana.
10. 03. 2025. u 16:00

LIKER OD KAFE: Pravi se od samo 4 sastojka, ima prelepu aromu, a što duže stoji to je lepši
Domaći liker od kafe oduševiće vas ukusom i aromom, ali i veoma jednostavnom pripremom. Možete i da ga iskoristite kao dodatak za pripremu raznih kolača i poslastica.
18. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)