NAPRAVITE DOMAĆU RIBLJU PAŠTETU: Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan

Novosti online

05. 11. 2024. u 13:25

Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.

НАПРАВИТЕ ДОМАЋУ РИБЉУ ПАШТЕТУ: Припрема је једноставна, а укус невероватан

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g kuvane ili pečene ribe
  • 200 g krem sira, po izboru
  • 1 kašičica kapara
  • sok od jednog limuna
  • pola kašičice suvog biljnog začina
  • crni biber
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 mladi luk, može i crni ili ljubičasti luk

Priprema:

Ribu očistite od kostiju. U blender stavite ribu, sir, kapar, limun, biber, ulje, luk i suvi biljni začin. Dobro izblendajte, dok ne dobijete gustinu paštete. 

(trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA TRLJA OČI U NEVERICI: Dejan Stanković oterao ruskog Piksija u ruski Partizan!