BEZ NJEGA SLAVA NE MOŽE DA PROĐE: Ovo je najbolji recept za žito sa orasima
08. 11. 2024. u 09:30
Postoje mnoge varijante kako se sprema slavsko žito, odnosno koljivo, deluje naizgled da je sve slično, ali ukus odvaja jedno slavsko žito sa orasima od drugog.
Povezane vesti
ZA SLAVU SVETI NIKOLA NAPRAVITE ROLOVANU SKUŠU: Ne samo da lepo izgleda, već je i ukus fantastičan
Približava se jedna od najvećih srpskih slava, a to je Sveti Nikola.
15. 12. 2024. u 11:00
KRALJICA MEĐU SLAVSKIM POSLASTICAMA: Minjon torta - kremasto savršenstvo spoja lešnika, badema, oraha i čokolade (VIDEO)
Kada napravite minjon tortu, budite sigurni da će ona ispuniti sva očekivanja vaših gostiju na slavi.
19. 11. 2024. u 14:30
SAVRŠENO PREDJELO ZA ARANĐELOVDAN: Tradicionalan, a jednostavan recept za pihtije neodoljivog ukusa
Slavske pihtije pune su mesa, savršeno dekorisane i jedno od predjela koje se mora naći na vašoj trpezi.
19. 11. 2024. u 12:52
SLANA POSNA BAJADERA: Dekorativno, ukusno i hladno predjelo, idealno za Svetog Nikolu (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu slanu bajaderu koja se sprema očas posla.
18. 12. 2024. u 09:00
POSNA PITA SA PEČURKAMA: Brzo se priprema i garantuje savršen ukus
Ako tražite jednostavan i ukusan recept za posni obrok, ova pita sa pečurkama je pravi izbor. Kombinacija hrskavih kora i bogatog nadeva od pečuraka čini je idealnom za ručak, večeru ili posluženje gostima.
18. 12. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)