BEZ NJEGA SLAVA NE MOŽE DA PROĐE: Ovo je najbolji recept za žito sa orasima
08. 11. 2024. u 09:30
Postoje mnoge varijante kako se sprema slavsko žito, odnosno koljivo, deluje naizgled da je sve slično, ali ukus odvaja jedno slavsko žito sa orasima od drugog.
Najnovije iz rubrike

KROMPIR SA PESTOM I PARMEZANOM: Recept za hrskavi krompir
Ovaj krompir je hit na svakoj večeri – hrskav spolja, mekan iznutra i prepun arome pesta od bosiljka i sira. Savršen kao prilog uz meso, ribu ili kao samostalna užina!
12. 09. 2025. u 11:11

ČIZKEJK: Recept za čizkejk sa malinama i belom čokoladom
Ovaj čizkejk je prava gozba za nepce – kremast, nežan, sa izrazitim nagoveštajem bele čokolade i svežih malina. Puter biskvitna osnova savršeno dopunjuje baršunasti fil od čizkejka, a sve je preliveno sjajnom glazurom od bele čokolade.
12. 09. 2025. u 08:12

ROLNICE SA BELIM LUKOM I SIROM: Recept za mirisne rolnice
Meke, mirisne i pune ukusa – ove rolnice od testa sa sirom i belim lukom biće zvezda svakog stola. Savršene su uz supu, ručak ili kao topla užina.
11. 09. 2025. u 17:00

MARINIRANE PAPRIKE SA BELIM LUKOM: Recept za aromatične paprike
Ove kisele paprike su savršene za sendviče, salate, večere ili kao predjelo.
11. 09. 2025. u 16:00

SOS OD SENFA SA CRNIM LUKOM I PERŠUNOM: Recept za univerzalni preliv
Ovaj sos je prava bomba ukusa – blago ljut od senfa, kremast, a opet svež zahvaljujući začinskom bilju i crnom luku. Idealan je za meso, grilovano povrće, salate ili pečeni krompir. Brzo se pravi i divno jednostavan.
11. 09. 2025. u 15:00
Komentari (0)