MISLITE NA NOVU GODINU I BOŽIĆ: Torta od mesa - Savršeno predjelo za svečanu trpezu
24. 12. 2024. u 13:00
Ovu slanu poslasticu ništa ne može da nadmaši na prazničnoj trpezi, uživajte u super kombinaciji ukusa.
Povezane vesti
![SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA: Idealna za slavu, a gotova očas posla SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA: Idealna za slavu, a gotova očas posla](/data/images/2024-11-13/545217_shutterstock-2112940940_kf.jpg?time=1731514028)
SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA: Idealna za slavu, a gotova očas posla
Rapsodija ukusa koja se lako pravi, a držaće vas dugo sitim.
13. 11. 2024. u 17:06
Najnovije iz rubrike
![ČIZBURGER PITA: Slasna i sočna, oduševiće i one izbirljive ČIZBURGER PITA: Slasna i sočna, oduševiće i one izbirljive](/data/images/2024-10-01/532167_pita-sa-mesom_kf.jpg?time=1739190795)
ČIZBURGER PITA: Slasna i sočna, oduševiće i one izbirljive
Čizburger pita prepuna je mesa i ima sir koji se topi odozgo. Servirajte je uz neki od omiljenih sosova.
12. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić
![VAZDUŠASTE, MEKANE, PRAVE SE BRZO I LAKO: Turske kape - Kolač za koji su vam dovoljna dva jaja VAZDUŠASTE, MEKANE, PRAVE SE BRZO I LAKO: Turske kape - Kolač za koji su vam dovoljna dva jaja](/data/images/2025-02-11/571703_kolac-turske-kape_kf.jpg?time=1739285459)
VAZDUŠASTE, MEKANE, PRAVE SE BRZO I LAKO: Turske kape - Kolač za koji su vam dovoljna dva jaja
Turske kape su neodoljivo vazdušaste i mekane, a nije ih uopšte komplikovano napraviti! Uglavnom i sve namirnice uvek imate u kuhinji, te ovaj kolač začas može da se nađe na vašoj trpezi. Svako ko je probao ovaj kolač, oduševio se ukusom.
11. 02. 2025. u 15:50Jovana Vasić
![KEŠKUL: Recept za tradicionalni turski puding KEŠKUL: Recept za tradicionalni turski puding](/data/images/2025-02-10/571495_shutterstock-2425654185_kf.jpg?time=1739218012)
KEŠKUL: Recept za tradicionalni turski puding
Brojne recepte smo preuzeli od Turaka, pa su nam najpoznatije baklava, tufahije, sarma i slično. Međutim, manje poznat ali ne i manje ukusan je i keškul, orijentalni recept za puding na bazi badema.
11. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
![MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO) MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO)](/data/images/2025-02-10/571371_372949-musakaa-piletina-i-pirinac_kf.jpg?time=1739190850)
MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO)
Još jedan lagan ručak koji se brzo sprema.
11. 02. 2025. u 09:00Novosti online
![ORIGINALNI RECEPT ZA TAIN: Srpski vojnički hleb, dugotrajan je, ne kvari se brzo, a mekan kao duša ORIGINALNI RECEPT ZA TAIN: Srpski vojnički hleb, dugotrajan je, ne kvari se brzo, a mekan kao duša](/data/images/2024-06-04/492515_shutterstock-razani-hleb_kf.jpg?time=1739190659)
ORIGINALNI RECEPT ZA TAIN: Srpski vojnički hleb, dugotrajan je, ne kvari se brzo, a mekan kao duša
Tain se pravi od mešavine ražanog i belog brašna u odnosu 70 prema 30 odsto. .
11. 02. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)