KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Običaji se razlikuju od mesta do mesta, ali samo je jedan način ispravan
20. 01. 2025. u 13:00
Slavska sveća je jedan od glavnih simbola slave, a evo kako pravilno da je ugasite nakon što proslavite krsnu slavu.
Povezane vesti

RECEPT ZA RAFAELO ROLAT: Neodoljiva poslastica budi sva čula, kao stvorena za slavsku trpezu
Klasik među kolačima i provereno dobar spoj čokolade i kokosa - nema mesta za greške.
19. 01. 2025. u 15:00Novosti online

DA ODUŠEVITE GOSTE ZA SVEČANOM TRPEZOM: Ove godine napravite najbolji slavski kolač uz jednostavne savete
Kao i svake godine domaćice se trude da naprave što bolje slavske kolače, a pravljenje savršenog kolača može da bude izazov. Sve domaćice se pitaju kako da pronađu prave mere za kolač, kako da ukrasi budu beli i ono najvažnije kako da slavski kolač ne popuca?
18. 01. 2025. u 07:00Novosti online

SLANE KUGLICE SA ČVARCIMA: Savršeno predjelo za slavsku trpezu
Napravite za slavu ove kuglice sa čvarcima koje se tope u ustima.
19. 01. 2025. u 07:00Novosti online

PUTER POGAČA ZA SVETOG JOVANA: Ukras svake slavske trpeze, a uspeva iz prvog pokušaja
Za Svetog Jovana poslužite slavsku pogaču koja je neverovatno mekana, a ukus fenomenalan. Ono što je čini toliko mekanom su jogurt i puter. Uživajte!
19. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

KOLAČI SA NAJSLAĐIM IMENOM NA SVETU: Medenjaci, baš kao što su ga pravile i naše bake
Tradicionalni kolačići koje svi vole, a imaju i debelog razgloga za to.
22. 04. 2025. u 16:00

KINESKA SALATA: Ukusna kremsta pikanterija koja je zasitna i preukusna
Kineska salata postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali.
22. 04. 2025. u 14:30

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA ČUPAVCE U OBLIKU MAFINA: Još slađi i ukusniji, pravićete stalno
Savršen spoj čupavaca i mafina u jednom desertu, prste da poližete.
22. 04. 2025. u 13:00

DEKORATIVNO I UKUSNO: Rolat od mesa sa jajima, ni najveći gurmani mu neće odoleti
Ukusan, sočan i dekorativan — ovaj rolat je pravi hit na trpezi, posebno posle Uskrsa i "gomile" skuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 11:30

DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
22. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)