NEMATE ULJA KOD KUĆE, NEMA PROBLEMA: Ove namirnice mogu da zamene zejtin u pripremi hrane
10. 02. 2025. u 16:00
Nestalo vam je ulje, a hteli ste baš danas da napravite recept čiji je jedan od sastojaka upravo ulje. Ne brinite, postoje neke namirnice koje mogu biti odlična zamena, a verovatno neke i imate kod kuće.
Povezane vesti

VIRALNI TRIK ZALUDEO SVE: Ispržite jaja bez kapi ulja, potreban vam je samo krastavac (VIDEO)
ISPROBAJTE i vi ovaj trik koji je zaludeo sve na društvenim mrežama!
16. 06. 2025. u 13:00

ČINI SVAKO JELO UKUSNIJIM I SOČNIJIM, PROBAJTE: Domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 (čarobnu) namirnicu
ISKUSNE domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 namirnicu, tako će svako jelo biti ukusnije i sočnije. Neće vas koštati puno.
03. 06. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

ZAPEČENE PAPRIKE SA SIROM, PRŠUTOM I KAČKAVALJEM: jednostavan i proveren recept
Praktično jelo koje se priprema bez mnogo truda, a idealno je za ručak ili večeru. Zapečene paprike sa punjenjem od sira, jaja i pršute biće ukusno rešenje za svakodnevni obrok.
03. 08. 2025. u 23:02

TREBA VAM TORTA ZA ROĐENDAN? Raskošna i kremasta - topi se u ustima (VIDEO)
BOGATSTVO ukusa koje unosi veselje u svaki rođendan.
03. 08. 2025. u 21:57

PLAZMALINA TORTA: Recept za neodoljivi slatkiš
Danas vam donosimo savršen spoj ukusa u jednom zalogaju – Plazmalina torta! Kombinacija neodoljivog Plazma keksa i svežih malina čini ovu poslasticu idealnom za letnje dane. Lagana, kremasta i osvežavajuća – idealna je i za slavlja i za uživanje kod kuće. U nastavku delimo sa vama recept korak po korak – budite spremni da odmah zavolite ovu tortu!
03. 08. 2025. u 09:00

BRANCIN IZ RERNE: Mediteran na vašem tanjiru
Brancin iz rerne je klasik mediteranske kuhinje – lagan, aromatičan i pun ukusa mora. Uz nekoliko svežih sastojaka i minimalnu pripremu, dobijate zdrav i elegantan obrok koji će zadovoljiti i najprefinjenija nepca.
03. 08. 2025. u 08:00

MIRIŠE NA LETO: Pita od kajsija i sira
VOĆE i sir su dobro poznata kombinacija, a ova sa kajsijama je pravi hit.
03. 08. 2025. u 08:00
Komentari (0)