KROMPIRIĆI U ČILIJU: Uživajte u pinkatnom i sočnom ukusu
Evo brzog recepta za inovativan i ukusan obrok koji će brzo postati jelo kojem se vraćate kad god ne znate šta biste.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 350 g krompira
- 1/2 kašičice maslinovog ulja
- 1/2 manje glavice luka
- 1/2 kašičice čilija
- 50 g rendanog kačkavalja ili mladog sira
- začini po želji
Priprema:
Krompir isecite na četvrtine, pa stavite da se kuva dvadesetak minuta, dok ne omekne, ali se ne sme raspadati.
Procedite krompir. Na tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte na sitno iseckan luk i dinstajte dok luk ne omekša. Dodajte krompir i čili pa dinstajte oko pet minuta, uz stalno mešanje. Pospite narendan sir preko krompira, poklopite i skinite s vatre. Ostavite da stoji oko minut, dok se sir ne otopi, pa pospite začinima po želji.
(Ona)
Preporučujemo

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

HIPOKRATOVA SUPA: Odlična za imunitet i detoksikaciju
21. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

KAKO SE PRAVI NAJUKUSNIJI PIRE KROMPIR: Najbolji prilog uz svako jelo
13. 02. 2025. u 17:00Jovana Vasić

VIŠE OD 200 DECE OTROVANO U ŠKOLI, A ONDA SE POJAVIO SNIMAK IZ KUHINjE: Kamera otkrila sve, uhapšeno osam osoba (VIDEO)
VIŠE od 200 dece u jednoj školi u Kini ima povišen nivo olova u krvi nakon što je u njihovu hranu dodavan otrovni pigment – navodno kako bi izgledala primamljivije.
12. 07. 2025. u 21:32

OTKRIVEN UZROK PADA BOINGA SA 260 PUTNIKA: Audio snimak pilota iz kokpita samo produbljuje misteriju
ISTRAŽITELjI su otkrili uznemirujuće detalje u okviru preliminarne istrage pada aviona kompanije Air India, na letu 171, u kojem je u junu stradalo 260 osoba.
12. 07. 2025. u 15:36

SLAVIMO PETROVDAN: Šta se danas ne radi i šta treba umesiti
SRPSKA pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Petrovdan, praznik koji je posvećen svetim apostolima Petru i Pavlu.
12. 07. 2025. u 07:34
Komentari (0)