NEODOLJIVA PAŠTETA OD ČVARAKA: Namaz za prave gurmane

Новости онлине

07. 04. 2025. u 14:30

Ukusan namaz koji se brzo pravi, a nećete mu odoleti.

НЕОДОЉИВА ПАШТЕТА ОД ЧВАРАКА: Намаз за праве гурмане

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g čvaraka
  • 100 g maslaca 
  • 1 manja glavica crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 1 kašičica senfa 
  • 1 kašičica mlevene začinske paprike 
  • so
  • biber po ukusu

Priprema:

Čvarke ocedite od suvišne masti. U tiganju na malo ulja propržite sitno seckan crni luk, dok ne postane staklast. Izgnječite beli luk. Čvarke prebacite u blender i dobro izblendajte. Onda im dodajte crni i beli luk, maslac, senf i mlevenu začinsku papriku. Sve sjedinite, pa posolite i pobiberite. Prebacite paštetu u posudu i ostavite u frižideru bar dva do tri sata. Prijatno!

(trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER PROLAZI KROZ HOROR! Kasper Rud brani Italijana koji pati zbog doping afere