NEODOLJIVA PAŠTETA OD ČVARAKA: Namaz za prave gurmane
Ukusan namaz koji se brzo pravi, a nećete mu odoleti.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 g čvaraka
- 100 g maslaca
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 kašičica senfa
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- so
- biber po ukusu
Priprema:
Čvarke ocedite od suvišne masti. U tiganju na malo ulja propržite sitno seckan crni luk, dok ne postane staklast. Izgnječite beli luk. Čvarke prebacite u blender i dobro izblendajte. Onda im dodajte crni i beli luk, maslac, senf i mlevenu začinsku papriku. Sve sjedinite, pa posolite i pobiberite. Prebacite paštetu u posudu i ostavite u frižideru bar dva do tri sata. Prijatno!
(trpeza)
Preporučujemo

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
14. 03. 2025. u 12:00

RECEPT ZA HUMUS SA PEČENIM PAPRIKAMA: Ideja za nešto posno i slasno
12. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

CEO ŠID TUGUJE ZA LEPOM MILANOM: Devojka (26) tragično preminula, danima se opraštaju od nje na društvenim mrežama
DEVOJKA Milana Mišić (26) iz Šida tragično je preminula 15. jula, a na večni počinak ispraćena je dva dana kasnije u pratnji neutešne porodice, prijatelja, rođaka i mnogobrojnih sugrađani koji se danima od nje opraštaju na društvenim mrežama.
27. 07. 2025. u 08:48

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

KRISTIJAN NA MUKAMA: "Deca su nam u bolnici, po ceo dan primaju infuzije, ne odvajamo se od njih"
KRISTIJAN Golubović oglasio se iz Kliničko-bolničkog centra Zemun, gde se trenutno nalazi zajedno sa suprugom Kristinom Spalević. Njihova deca trenutno su hospitalizovani, a porodica prolazi kroz težak period.
28. 07. 2025. u 22:12
Komentari (0)