KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
22. 04. 2025. u 08:30
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
Povezane vesti

UMAZALI STE SE FARBAJUĆI JAJA? Nekoliko praktičnih načina kako najbrže da uklonite boju sa ruku
Nakon farbanja uskršnjih jaja, mrlje od boje mogu biti uporne, ali uz nekoliko jednostavnih trikova, vaše ruke će ponovo biti čiste.
17. 04. 2025. u 10:00

PROLEĆNA RUSKA SALATA: Idealna za svečani uskršnji ručak
Prolećna ruska salata je laganija od originalne i brže se pravi. Odlična je za uskršnju trpezu.
19. 04. 2025. u 14:30

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

KAKO DA JAJA NE POPUCAJU TOKOM KUVANJA: Saveti koje treba da imate u vidu pre farbanja
Ako želite da budete sigurni da jaja neće pući tokom kuvanja, onda isprobajte neku od ove 4 metode.
14. 04. 2025. u 08:30

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

BRZE SLANE PALAČINKE: Sa šunkom i sirom, sve u jednom zalogaju
„Slane palačinke sa šunkom i sirom – sve u jednom zalogaju“. Brzo, jednostavno i preukusno.
24. 06. 2025. u 07:00

LUKSUZAN UKUS: Torta koja prvim zalogajem vraća u detinjstvo (VIDEO)
SPOJ gorke čokolade i blage voćne kiseline daje joj prepoznatljiv, savršen ukus.
23. 06. 2025. u 13:00

DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Ukus detinjstva u svakom zalogaju
Domaća supa sa knedlama — ukus detinjstva u svakom zalogaju...
23. 06. 2025. u 11:00

JEDINSTVENI SPECIJALITET: Povrtni rižoto sa tikvicama
UKUSAN ručak koji se sprema za pola sata!
23. 06. 2025. u 09:00

UKUS TRADICIJE: Uz ovaj recept dobićete savršen domaći hleb
U vreme kada se sve više ceni prirodna i domaća hrana, priprema hleba u sopstvenoj kuhinji ponovo dobija na značaju. Ovaj recept donosi proveren način pripreme tradicionalnog domaćeg hleba, uz jednostavne sastojke i pouzdan rezultat.
23. 06. 2025. u 07:00
Komentari (0)