UMAZALI STE SE FARBAJUĆI JAJA? Nekoliko praktičnih načina kako najbrže da uklonite boju sa ruku
17. 04. 2025. u 10:00
Nakon farbanja uskršnjih jaja, mrlje od boje mogu biti uporne, ali uz nekoliko jednostavnih trikova, vaše ruke će ponovo biti čiste.
Povezane vesti

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

KAKO DA JAJA NE POPUCAJU TOKOM KUVANJA: Saveti koje treba da imate u vidu pre farbanja
Ako želite da budete sigurni da jaja neće pući tokom kuvanja, onda isprobajte neku od ove 4 metode.
14. 04. 2025. u 08:30

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00

MERMERNA JAJA SA LUKOVINOM: Jednostavna i laka tehnika, a rezultat je fenomenalan (VIDEO)
Postoji bezbroj tehnika za farbanje jaja, a mi za vas izdvajamo jednu od najlepših.
12. 04. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

PRŽENI ŠTAPIĆI SA ŠUNKOM I SIROM: Pravo malo zadovoljstvo koje se sprema brzo i jednostavno, a nestaje još brže
Ovi prženi štapići sa šunkom i sirom su mekani iznutra, hrskavi spolja i savršeni za doručak, užinu ili druženje. Nema kvasca, nema čekanja da naraste – samo zamutite, razvučete i pržite.
13. 05. 2025. u 08:00

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)