RECEPT ZA NAJLEPŠI BEZALKOHOLNI KOKTEL: Morate ga probati, ukusan je, osvežavajuć i miluje nepce

Новости онлине

25. 04. 2025. u 14:30

Bezalkoholni kokteli postali su omiljen izbor za sve koji žele uživati u prefinjenim aromama bez opterećenja alkoholom.

РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШИ БЕЗАЛКОХОЛНИ КОКТЕЛ:  Морате га пробати, укусан је, освежавајућ и милује непце

Foto: Shutterstock

Danas vam donosimo recept za "Tropsku fantaziju", bezalkoholni koktel koji spaja svežinu voća i kremastu glatkoću kokosa, stvarajući pravi raj za vaša čula.

Sastojci:

  • 100 ml soka od ananasa
  • 50 ml soka od pomorandže
  • 50 ml kokosovog mleka
  • 20 ml sirupa od nane
  • Kockice leda

Sveža nana i kriška ananasa za dekoraciju

Priprema:

U blender sipajte sok od ananasa, sok od pomorandže, kokosovo mleko i sirup od nane.

Dodajte šaku leda i blendajte dok ne dobijete glatku i penastu smesu.
Sipajte koktel u visoku čašu i ukrasite listovima sveže nane i kriškom ananasa na rubu čaše.
Poslužite odmah i uživajte u ovom osvežavajućem, egzotičnom napitku.

(glossy)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUVENOM SPORTISTI UPALI U KUĆU I OTELI ŽENU I DETE! NJegov kukavički potez sve ostavio bez teksta