ČINI SVAKO JELO UKUSNIJIM I SOČNIJIM, PROBAJTE: Domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 (čarobnu) namirnicu
ISKUSNE domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 namirnicu, tako će svako jelo biti ukusnije i sočnije. Neće vas koštati puno.
Foto Profimedia
Domaćice u mleveno meso dodaju puter, krompir, skrob…
Postoji mnogo načina na koje možete pripremiti mleveno meso, a svaka domaćica ima svoju tajnu kako da bude što ukusnije i sočnije.
U pitanju je mast koja se dodaje u mleveno meso i koja jela kao što su ćufte i faširane šnicle čini mnogo ukusnijim i sočnijim.
Svinjska mast poboljšava kvalitet mesa, ali i daje posebnu aromu, pa samim tim i jela od mlevenog mesa će biti mnogo lepša. Najbolje je ako koristite svežu mast.
Evo objašnjenja:
Svežu svinjsku mast skidate sa mesa koje ćete peći ili pržiti i odvajate u kese. Čuvate u zamrzivaču dok vam ne zatreba za mleveno meso, ali pre dodavanja u smesu ona se prvo samelje.
Ako nemate svežu mast, slobodno koristite i kupovnu, kao što je ona za kuvanje.
(Stil/ Stvar ukusa)
Preporučujemo
NAPRAVITE NAJBOLjI PIRE KROMPIR, EVO KAKO: Savršeno kremast uz samo ovaj trik
22. 05. 2025. u 09:00
ZGUSNUĆE SVAKO JELO I DATI MU POSEBAN ŠMEK: 5 najzdravijih zamena za zapršku
21. 05. 2025. u 09:00
IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
20. 05. 2025. u 11:00
DRAMATIČNO UPOZORENjE ORBANA: Situacija je opasna, Evropa je na pragu rata
MAĐARSKI premijer Viktor Orban izjavio je danas da je situacija opasna i da je Evropa na pragu rata.
15. 11. 2025. u 18:52
ZELENSKI ALARMIRAO EVROPU: Rusija će pokrenuti veliku agresiju na kontinent, poznata i godina
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski tvrdi da Rusija planira da pokrene veliku agresiju na evropskom kontinentu 2029. ili 2030. godine, navodeći da na to ukazuje povećana ruska proizvodnja oružja.
13. 11. 2025. u 10:54
Policija uletela na svadbu, HAPSI MLADU - a tek objašnjenje! Ovo je LUDNICA (VIDEO)
ČAK i na najlepšim svadbama ponekad se dese nepredviđene situacije, sitne greške ili čak veći incidenti.
14. 11. 2025. u 16:23
Komentari (0)