JAJA SA ŠUNKOM U PARADAJZ SOSU: Brz obrok koji osvaja na prvi zalogaj
28. 11. 2025. u 07:00
OVO jelo se priprema za manje od pola sata, a pruža neodoljivu kombinaciju mediteranskih aroma i kremaste teksture.
Povezane vesti
PEČENA JAJA SA PESTOM I ČERI PARADAJZOM: Mediteranski obrok za 20 minuta
Pečena jaja sa pestom i čeri paradajzom postaju hit među ljubiteljima brzih, zdravih i mediteranskih jela. Kombinacija kremastih jaja, svežine čeri paradajza i intenzivnog ukusa pesta čini ovaj obrok savršenim za doručak, ručak ili laganu večeru.
27. 11. 2025. u 17:00
Najnovije iz rubrike
NOVI FAVORIT DOMAĆE TRPEZE: Srbi ga obožavaju jer se sprema brže od pirinča
AKO ste ikada stajali nad šporetom i razmišljali šta da poslužite uz meso ili povrće, a da ne bude ono dosad isto, kus kus vam verovatno već kuca na vrata.
28. 11. 2025. u 08:50
KINDER ŠTANGLICE: Jednostavne, dekorativne i uvek tražene
Kinder štanglice su jedan od omiljenih kolača bez pečenja — neodoljiva kombinacija čokoladnog donjeg sloja i nežnog belog mlečnog krema koji podseća na ukus čuvenih kinder čokoladica.
28. 11. 2025. u 07:00
BEČKA PITA: Savršena kombinacija kokosa, čokolade i lešnika
Recept za jednu od onih starinskih, izdašnih i neodoljivih poslastica koja uvek oduševi.
27. 11. 2025. u 21:52
PEČENA JAJA SA PESTOM I ČERI PARADAJZOM: Mediteranski obrok za 20 minuta
Pečena jaja sa pestom i čeri paradajzom postaju hit među ljubiteljima brzih, zdravih i mediteranskih jela. Kombinacija kremastih jaja, svežine čeri paradajza i intenzivnog ukusa pesta čini ovaj obrok savršenim za doručak, ručak ili laganu večeru.
27. 11. 2025. u 17:00
UŠTIPCI OD TIKVICA: Jednostavan recept od samo par sastojaka
Kada želite brz, lak i ukusan obrok od nekoliko osnovnih namirnica, uštipci od tikvica su idealan izbor. Hrskavi spolja, meki iznutra i puni svežine, odlično se slažu sa jogurtom, pavlakom ili kao lagana užina uz salatu.
27. 11. 2025. u 16:00
Komentari (0)