ZAŠTO NIKADA NE TREBA SOLITI KAJGANU U TIGANJU: Slavni kuvar otkriva malu, ali važnu caku kako se spremaju jaja
FINESE koje mnogo znače.

Foto: Shutterstock
Najjednostavnije jelo koje svi volimo, kajgana, može da bude ukusnije nego što smo do sada navikli.
Da bi bila savršena, pratite savet Kendži Lopez Alt, autora knjige o kuvanju koji je otkrio svoju tajnu.
Posolite je pre ubacivanja u tiganj
- Kada spremate kajganu, posolite je 15 minuta pre nego što jaja stavite u tiganj, kako bi ostala sočna. Ako ih posolite kada su već gotova, postaće vodena i ne baš čvrsta, što će se odraziti na ukus - savetuje Kendži.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

RECEPT ZA SOS OD VIŠANjA: "Pokvarite" pečenje ovim brzinskim dodatkom - i nećete se pokajati
06. 02. 2023. u 12:35 >> 09:47

ROLOVANA PILETINA: Na njoj bi vam pozavideli i francuski kuvari (FOTO)
06. 02. 2023. u 11:55

SOČNO TELEĆE PEČENjE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu
31. 01. 2023. u 10:37

VELIKA PROMENA U ŠKOLAMA U SRBIJI: Od danas ništa neće biti isto, odnosi se na roditelje
RODITELjI školaraca u Srbiji od danas dobijaju automatska zvučna obaveštenja kada nastavnik u elektronski dnevnik upiše izostanak deteta sa časa ili novu ocenu. Mada su deca godinama nalazila načine da ne kažu roditeljima baš sva dešavanja u školi, to sada više neće biti moguće.
17. 04. 2025. u 11:29

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

"KOMPLITLI FRI OF ČARDž": Da li ste čuli kako Putin priča engleski? (VIDEO)
RUSKI predsednik Vladimir Putin imao je u februaru telefonski razgovor s američkim predsednikom Donaldom Trampom o okončanju rata u Ukrajini, a iako tada nije saopšteno kojim su jezikom pričala dvojica državnika verovatno se svako koristio svojim maternjim i oslonio na prevodioce.
17. 04. 2025. u 15:25
Komentari (0)