SPECIJALITET DANA: Testenina sa mlevenim mesom i ručak je spreman za 10 minuta (FOTO)
PORODIČNI vikend ručak spreman za 10 minuta u kom će svi uživati

Foto: Instagram/didy_kitchen
Isprobajte brz i jednostavan recept čiji će vas ukus oduševiti.
Testenina sa mesom - sastojci:
taljetele ili neke makarone
mleveno meso
crni luk
ulje
komadić putera
so
biber
prstohvat aleve paprike
tucana paprika
Testenina sa mesom - priprema:
Pola glavice crnog luka isecite na sitne kockice, malo posolite i propržite na ulju. Zatim dodajte 200 gr mlevenog mesa, pobiberite, stavite prstohvat aleve paprike i lepo propržite.
Dok pržite meso, makarone/taljatele skuvajte u slanoj vodi. Skuvane makarone prebacite u tiganj u kom ste propržili meso, dodajte par kašika vode u kom su se kuvale makarone/taljatele, komadić putera, još malo pobiberite i ako je potrebno posolite po ukusu.
Taljatele sam napravila od jednog jajeta, mislim da je bilo oko 180 g.
Iako je ručak od samo nekoliko sastojaka, zaista je baš ukusan, a gotov je očas posla. Sigurna sam da ćete probati, a verujem i da će vam se dopasti.
Preporučujemo

FRANCUSKI DOKUMENT: Rusija će napasti Balkan za tri do pet godina, Evropi preti veliki rat
FRANCUSKE vlasti smatraju da je 2030. godine moguć veliki sukob u Evropi, a u koji bi bila uvučena Francuska i njeni saveznici, navodi se u „Strateškom nacionalnom pregledu“ te zemlje za 2025. godinu.
15. 07. 2025. u 11:22

"ZAŠTO NE UDARIŠ NA MOSKVU?!" Detalji razgovora Trampa i Zelenskog, na Rusiju će padati rakete koje Srbi pamte po zlu?
AMERIČKI predsednik Donald Tramp razmatra mogućnost da Ukrajini pošalje krstareće rakete Tomahavk, prenosi Vašington post pozivajući se na izvor upoznat sa razgovorima u Beloj kući. Navedene rakete se još uvek ne nalaze na zvaničnom spisku, ali bi mogle biti uključene u kasnijim paketima pomoći.
15. 07. 2025. u 09:36

Naučnici ajkulama spustili mrtvu kravu na 1.629 metara dubine - nisu mogli da veruju šta su ribe uradile (VIDEO)
"TO POKAZUJE strategiju preživljavanja kod vrsta koje se ne hrane usamljeno."
14. 07. 2025. u 13:06
Komentari (0)