SAVRŠEN, A JEFTIN DORUČAK IZGLEDA OVAKO: Jednostavni, brzi i vrlo ukusni uštipci
Donosimo vam recept za savršen i brz doručak koji ćete obožavati.
Foto Printskrin/Jutjub
Sastojci:
- 4 jaja
- prstohvat soli
- prstohvat crnog bibera
- prašak za pecivo
- 90 g brašna
- 100 g šunke
- 60 g tvrdog sira
- 100 g fete
- peršun
- crvena paprika
- maslac za prženje
Priprema:
U dubljoj posudi umutiti jaja i dodati so, biber, prašak za pecivo i brašno, pa sve lepo sjediniti i promešati. Dodati iseckanu šunku, tvrdi sir i fetu. Iseckati papriku i peršun i dodati u smesu, pa lepo promešati. Podmazati tiganj maslacem i kašikom vaditi uštipke i pržiti ih.
Prijatno!
Preporučujemo
RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09
PILEĆA SUSAM SALATA: Savršena salata gotova za pet minuta (VIDEO)
08. 08. 2023. u 11:20
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - "Smradovi su preko Drine prešli" - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio
BURA oko fotografije i snimka folkera Ace Lukasa sa Naserom Orićem, nekadašnjim komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini, ne stišava se. I dalje akteri "kafanskog susreta" izazivaju veliku pažnju, a sad je u centru pevač Šerif Konjević, koji je pozvao srpskog pevača da prisustvuje privatnoj proslavi u restoranu u centru Sarajeva, gde je bio pozvan i Naser Orić.
02. 12. 2025. u 12:35
Komentari (0)