LAŽNE PIROŠKE, BEZ MEŠENJA: Evo zašto su ukusnije i od Karađorđeve šnicle
Prave se očas posla
![ЛАЖНЕ ПИРОШКЕ, БЕЗ МЕШЕЊА: Ево зашто су укусније и од Карађорђеве шницле ЛАЖНЕ ПИРОШКЕ, БЕЗ МЕШЕЊА: Ево зашто су укусније и од Карађорђеве шницле](/data/images/2023-08-11/385088_piroske_fmob.jpg)
Foto Jutjub Printskrin
Sastojci:
- 500 g gotovih kora za pitu
- 250 g domaćeg sira
- 250 g sira (trapist, edemar...)
- 200 g kisele pavlake
fil:
- 4 jaja
- 200 g brašna
- 2 dl mineralne vode
- Ulje za prženje
Priprema:
Izrendati domaći sir, pa ga pomešati sa ostalim sirom i dodati pavlaku, pa sjediniti. U malu posudu razmutiti brašno sa vodom, za lepljenje kora. Raširiti koru, pa je preklopiti sa desne strane (do sredine), pa isto učiniti i sa leve strane. Staviti fil na koru, pa je urolati. Za pohovanje: Umutiti jaja, u drugu posudu spremiti brašno, a u treću kiselu vodu. Urolane pite umakati u kiselu vodu, u brašno, a zatim u jaja i staviti u ulje da se prže.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta](/data/images/2023-08-08/383899_ustipci_t.jpg?time=1691507390)
RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09
![„KAO DA NIKADA NISU POSTOJALE“ Nemački novinar u reportaži za Bild o ruskim bombama - Ovo nije moglo da se zamisli... „KAO DA NIKADA NISU POSTOJALE“ Nemački novinar u reportaži za Bild o ruskim bombama - Ovo nije moglo da se zamisli...](/data/images/2021-05-10/94398_untitled_kf.jpg?time=1719076408)
„KAO DA NIKADA NISU POSTOJALE“ Nemački novinar u reportaži za "Bild" o ruskim bombama - "Ovo nije moglo da se zamisli..."
NA ZAPADU nisu mogli da veruju da postoji tako masivna bomba kao što je FAB-3000 koju su ruske snage nedavno upotrebile u Ukrajini, ocenjuje nemački novinar Julijan Repke u reportaži za „Bild“.
22. 06. 2024. u 19:05
![NEVREME TUTNJI SRBIJOM: Počeo i grad, moguće i superćelijske oluje (FOTO/VIDEO) NEVREME TUTNJI SRBIJOM: Počeo i grad, moguće i superćelijske oluje (FOTO/VIDEO)](/data/images/2024-06-22/499409_mixcollage-22-jun-2024-05-36-pm-7703_kf.jpg?time=1719098240)
NEVREME TUTNjI SRBIJOM: Počeo i grad, moguće i superćelijske oluje (FOTO/VIDEO)
Snažna grmljavinska oluja sa Podrinja obrušila se na Krupanj.
22. 06. 2024. u 17:11 >> 17:30
![SVI GLEDAJU U NJENE NOGE: Jelena u belom miniću, a tek da vidite sa kim je (FOTO) SVI GLEDAJU U NJENE NOGE: Jelena u belom miniću, a tek da vidite sa kim je (FOTO)](/data/images/2024-06-24/499817_99252-jelena-djokovic-foto-ata-images-a-ahel-ig_kf.jpg?time=1719215544)
SVI GLEDAJU U NjENE NOGE: Jelena u belom miniću, a tek da vidite sa kim je (FOTO)
NjENE vitke noge došle su u prvi plan...
24. 06. 2024. u 09:52
Komentari (0)