NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆI SATARAŠ: Savršeno i lagano jelo, a jedan sastojak daje mu posebnu aromu

15. 08. 2023. u 07:00

Sataraš je mnogima omiljeno jelo, a pravi se brzo i lako.

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ САТАРАШ: Савршено и лагано јело, а један састојак даје му посебну арому

Foto: Jutjub/Printskrin/Recepttura

Sataraš je savršen za lagani, a opet jako fini ručak koji će se odlično uklopiti u najrazličitije gastronomske kombinacije. I što je najvažnije, svi će u njemu uživati.

Priprema:

Na ulju se izdinsta luk, pa se doda paprika. Kada paparika omekša dodaje se patlidžan oljušten i isečen na kockice, zatim se nakon 5 minuta dodaje paradajz sečen na kockice. Sve se dinsta 20-ak minuta, a onda se temperatura smanji na minimum pa se ostavi sataraš da se krčka još jedno pet minuta, ali poklopljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MI SMO USPAVANI DIV, DRUGO MESTO NA TABELI NIJE OPCIJA! Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub