NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆI SATARAŠ: Savršeno i lagano jelo, a jedan sastojak daje mu posebnu aromu
Sataraš je mnogima omiljeno jelo, a pravi se brzo i lako.

Foto: Jutjub/Printskrin/Recepttura
Sataraš je savršen za lagani, a opet jako fini ručak koji će se odlično uklopiti u najrazličitije gastronomske kombinacije. I što je najvažnije, svi će u njemu uživati.
Priprema:
Na ulju se izdinsta luk, pa se doda paprika. Kada paparika omekša dodaje se patlidžan oljušten i isečen na kockice, zatim se nakon 5 minuta dodaje paradajz sečen na kockice. Sve se dinsta 20-ak minuta, a onda se temperatura smanji na minimum pa se ostavi sataraš da se krčka još jedno pet minuta, ali poklopljen.

DOGOVORENO PRIMIRJE IRANA I IZRAELA: Tramp - Kraj rata; Bombe SAD nisu uništile nuklearna postrojenja? (FOTO/VIDEO)
RAT Izraela i Irana - 11. dan.
23. 06. 2025. u 08:17 >> 00:53

HAMNEI PREVARIO TRAMPA: Amerika gađala prazno nuklearno postrojenje?
VISOKI iranski izvori rekli su Reutersu da je većina visoko obogaćenog uranijuma na lokaciji Fordo uklonjena pre američkog napada.
22. 06. 2025. u 10:37

ISTINA O BEBEKOVOM POREKLU: Demantovao pogrešne informacije
PEVAČ Željko Bebek proslavio se u bendu Bijelo dugme, a onda je nizao uspehe i u solo karijeri. On je decenijama na javnoj sceni, a malo ko zna da njegovo ime nije Željko.
25. 06. 2025. u 16:30
Komentari (0)