NAJBOLJI NAČIN PRIPREME ŠAMPINJONA: Kremasti, preukusni i izuzetno zdravi - čitav obrok od samo tri sastojka

Novosti online

23. 08. 2023. u 12:00

ŠAMPINjONI mogu biti kompletan obrok ako ih spremite na ovaj način, a posluženi uz palentu predstavljaju pravi specijalitet.

НАЈБОЉИ НАЧИН ПРИПРЕМЕ ШАМПИЊОНА: Кремасти, преукусни и изузетно здрави - читав оброк од само три састојка

Foto: Jutjub/Printskrin/

Pečurke su jedna od najzdravijih namirnica, pune su minerala, a sadrže i vitamin kompleksa B, vitamin C, vitamin D, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, cink i selen.

Danas vam donosimo najbolji način pripreme šampinjona, a posluženi uz palentu formiraju kompletan obrok.

Potrebno je:
  • 500 grama šampinjon (opranih, očišćenih i isečenih na krupnije listiće)
  • 3 glavice crnog luka
  • 3 čena belog luka
  • vezu svežeg peršuna
  • maslinovo ulje, so, biber, crvena ljuta paprika

Priprema: U zagrejano ulje dodajte šampinjone. Kada se malo proprže, dodajte im sitno seckan crni i beli luk. Dinstajte oko 10 minuta. Dodajte sve začine, pa dinstajte još 5 minuta. Dodajte sitno seckan svež peršun.

Promešajte pa poslužite toplo.

(Kurir Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

SA NJIM JE NEMOGUĆE BITI PRIJATELJ, ALI NISMO NI NEPRIJATELJI: Đoković šokirao svet pričom o Rafi Nadalu