NAJBOLJI NAČIN PRIPREME ŠAMPINJONA: Kremasti, preukusni i izuzetno zdravi - čitav obrok od samo tri sastojka
ŠAMPINjONI mogu biti kompletan obrok ako ih spremite na ovaj način, a posluženi uz palentu predstavljaju pravi specijalitet.

Foto: Jutjub/Printskrin/
Pečurke su jedna od najzdravijih namirnica, pune su minerala, a sadrže i vitamin kompleksa B, vitamin C, vitamin D, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, cink i selen.
Danas vam donosimo najbolji način pripreme šampinjona, a posluženi uz palentu formiraju kompletan obrok.
- 500 grama šampinjon (opranih, očišćenih i isečenih na krupnije listiće)
- 3 glavice crnog luka
- 3 čena belog luka
- vezu svežeg peršuna
- maslinovo ulje, so, biber, crvena ljuta paprika
Priprema: U zagrejano ulje dodajte šampinjone. Kada se malo proprže, dodajte im sitno seckan crni i beli luk. Dinstajte oko 10 minuta. Dodajte sve začine, pa dinstajte još 5 minuta. Dodajte sitno seckan svež peršun.
Promešajte pa poslužite toplo.
(Kurir Stil)

RUSI SE NE ZAUSTAVLjAJU, POJAČALI UDARE NA UKRAJINU Zelenski: Amerika i Evropa moraju da zaustave Putina
RUSIJA je tokom noći 5. oktobra izvela još jedan sveobuhvatan napad na Ukrajinu, u kojem je, prema zvaničnim podacima, poginulo najmanje pet osoba, a najmanje 18 je ranjeno.
05. 10. 2025. u 15:00

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

"ISTINA JE - BILA SAM S NjIM" Milica Pavlović priznala za vezu: "Ne znam što sam to krila"
"KADA volim, dajem se bezuslovno. Tada samo treba da mi verujete, ništa drugo. Samo poverenje nemojte da mi izigrate, sve ostalo može. I ja partneru verujem isto tako i onda nećemo imati problem, ali ako se usudi da mi izigra poverenje, to je kraj, u stanju sam da se okrenem i da se pravim da ga nikada poznavala nisam."
03. 10. 2025. u 21:02
Komentari (0)