ŠAMPINjONI mogu biti kompletan obrok ako ih spremite na ovaj način, a posluženi uz palentu predstavljaju pravi specijalitet.
Povezane vesti

RUČAK KOJI SE BRZO SPREMA, A JOŠ BRŽE POJEDE: Zapečena jaja sa pečurkama i sirom
Nekada se neočekivane kombinacije pokažu kao savršeno novo jelo. Ovo je jedno od takvih slučajnih otkrića za koje verujemo da će postati omiljeno.
22. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00

KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
26. 04. 2025. u 10:00

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

SAMO ZA PRAVE GURMANE: Gulaš sa pečurkama
Kad zamiriše slaninica odmah vam pođe voda na usta, a još kad je dodate u gulaš sa šampinjonima, uh, nema toga ko će mu odoleti!
09. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

MAFINI OD BANANE SA CIMETOM I KREMASTIM PUNJENJEM OD KIKIRIKI PUTERA: Zdravija verzija dobro poznate poslastice
Spremaju se brzo i lako, a ne zna se da li su ukusniji topli ili hladni.
15. 05. 2025. u 07:00

PREDJELO KOME NIKO NEĆE ODOLETI: Urme u slaninici, savršena kombinacija
URME u slaninici su savršena slatko-slana kombinacija koja se mora naći na vašoj trpezi.
14. 05. 2025. u 19:00

PRAVA GOZBA IZ JEDNE TEPSIJE: Marinirano pileće meso sa povrćem u aromatičnom sosu (VIDEO)
AROMATIČAN sos i mekano pileće meso iz rerne.
14. 05. 2025. u 16:00

ODUŠEVIĆE SVE GOSTE: Hrskava piletina u pohu od krekera
HRSKAVA piletina u pohu od krekera je laka i brza za pripremu, a oduševiće sve goste.
14. 05. 2025. u 13:00

BEZ PEČENJA I GOTOVE OČAS POSLA: Slatke korpice od palačinki punjene kremom i voćem (VIDEO)
SLATKE korpice od palačinki punjene kremom i voćem su savršen desert koji ne mora da se peče i lako se priprema.
14. 05. 2025. u 10:00
Komentari (0)