NAŠ PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Posni pilav sa bukovačom
25. 08. 2023. u 11:45
UZ MALO sastojaka, savršen ručak!
Povezane vesti

7 POSNIH PREDLOGA ZA RUČAK, ZA 7 DANA U NEDELJI: Najlepši specijaliteti u kojima možete uživati tokom Vaskršnjeg posta
Počeo je veliki Vaskršnji post i ako ste među onima koji poste ceo post sigurno tragate za receptima koji se brzo spremaju, ukusni su i hranljivi.
10. 03. 2025. u 09:00

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

POSNE PROJICE: Lake za spremanje, a idealne za doručak ili večeru
Ako nemate ideju šta spremiti u toku posta, projice su uvek dobro rešenje.
08. 03. 2025. u 07:00Jovana Vasić

POSNA SUPA OD SPANAĆA SA ORASIMA: Recept iz Hilandarskog kuvara
Uskršnji post, kao i svaki drugi, podrazumeva određene restrikcije u ishrani. Mnogima to prilagođavanje nije lako, ali uz divne recepte iz Hilandarskog kuvara posne hrane, sve je lakše!
05. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

PRŽENI ŠTAPIĆI SA ŠUNKOM I SIROM: Pravo malo zadovoljstvo koje se sprema brzo i jednostavno, a nestaje još brže
Ovi prženi štapići sa šunkom i sirom su mekani iznutra, hrskavi spolja i savršeni za doručak, užinu ili druženje. Nema kvasca, nema čekanja da naraste – samo zamutite, razvučete i pržite.
13. 05. 2025. u 08:00

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)