NAŠ PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Posne pohovane tikvice iz rerne
26. 08. 2023. u 07:00
UŽIVAĆETE uz ovu verziju pohovanih tikvica pripremljenih na mnogo zdraviji način, sa dosta manje ulja.
Povezane vesti

7 POSNIH PREDLOGA ZA RUČAK, ZA 7 DANA U NEDELJI: Najlepši specijaliteti u kojima možete uživati tokom Vaskršnjeg posta
Počeo je veliki Vaskršnji post i ako ste među onima koji poste ceo post sigurno tragate za receptima koji se brzo spremaju, ukusni su i hranljivi.
10. 03. 2025. u 09:00

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

POSNE PROJICE: Lake za spremanje, a idealne za doručak ili večeru
Ako nemate ideju šta spremiti u toku posta, projice su uvek dobro rešenje.
08. 03. 2025. u 07:00Jovana Vasić

POSNA SUPA OD SPANAĆA SA ORASIMA: Recept iz Hilandarskog kuvara
Uskršnji post, kao i svaki drugi, podrazumeva određene restrikcije u ishrani. Mnogima to prilagođavanje nije lako, ali uz divne recepte iz Hilandarskog kuvara posne hrane, sve je lakše!
05. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00

SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče.
05. 06. 2025. u 07:00

PUN JE UKUSA, PRIRODAN I JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU: Napravite kečap kod kuće
VIŠE vam neće pasti na pamet da koristite kupovni.
04. 06. 2025. u 16:14

DREVNI HLEB OSVOJIO TURSKU! Recept star 5.000 godina postao apsolutni moderni hit (FOTO)
PONEKAD istorija ima "bolji ukus" nego što bismo očekivali – naročito ako se peče po receptu starom 5.000 godina! Upravo takav hleb, pronađen tokom arheoloških istraživanja u Turskoj, ne samo da je preživeo milenijume, već je dobio i savremeno izdanje koje je postalo pravi moderni gastro hit.
04. 06. 2025. u 13:50
Komentari (0)