NAJBOLJI RUČAK KADA SU VRUĆINE: Sprema se za 15 minuta, a kilogrami samo nestaju

Novosti online

04. 09. 2023. u 12:02

Naš današnji predlog za ručak je obrok salata koja je preukusna, a opet niskokalorična i zdrava.

НАЈБОЉИ РУЧАК КАДА СУ ВРУЋИНЕ: Спрема се за 15 минута, а килограми само нестају

Foto: Jutjub/Printskrin/Kuhinja Valentina mašković

Sastojci:

  • 200 g makarona
  • 1 glavica crnog luka
  • 3-4 čena belog luka
  • 3 paprike
  • 1 krastavac
  • vezica mirođije ili peršuna
  • 3-4 paradajza
  • 200-250 g sira
  • Sok od 1 limuna
  • Maslinovo ulje, masline

Priprema: Makarone skuvajte, procedite i ostavite ih sa strane. U činiju iseckajte luk pa mu dodajte limunov sok, so i maslinovo ulje. Zatim dodajte u tu istu činiju i paprike, paradajz, krastavac, sir, mirođiju i sve promešajte. Dodajte makarone i masline i dobili ste obrok salatu za vrele dane.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

ODRŽIVA ARHITEKTURA: Važnost energetske efikasnosti