SPREMA SE TRADICIONALNO U ALŽIRU: Jerišni pilav - Rešta, sigurno će vam se dopasti
21. 08. 2024. u 07:00
REŠTA je tradicionalno alžirsko jelo koje se sprema povodom praznika Hašure.
Povezane vesti

RUČAK KOJI SE BRZO PRIPREMA: Piletina sa mladim lukom i zelenom papričicom
AKO želite da pripremite obrok sa piletinom, ovaj recept je jedan od boljih predloga.
27. 06. 2025. u 09:00

SAVRŠENI ZALOGAJ: Salata sa leblebijama, kuvanim jajima i mariniranim šampinjonima
OSVEŽITE se ovom hranljivom i šarenom salatom.
25. 05. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

PUFNASTE I MEKANE, MOGU DA STOJE DANIMA: Pogačice sa čvarcima (VIDEO)
ČVARKE ne voli svako, ali zato pogačice sa čvarcima svi obožavaju.
22. 07. 2025. u 15:00

SLATKIŠ KOJI SE U SVAKOJ SRPSKOJ KUĆI SPREMA VEĆ GENERACIJAMA: Sutlijaš (VIDEO)
VRSTA slatkog deserta, tipičnog za mnoge svetske kuhinje, koji se dobija kuvanjem pirinča u mleku na tihoj vatri.
22. 07. 2025. u 13:00

ZA UKUSNE MALE ZALOGAJE: Ovaj namaz od krastavca je odličan (VIDEO)
KADA vam treba nešto brzo i drugačije.
22. 07. 2025. u 12:37

ZA SAVRŠENO KREMAST RIŽOTO KOJI SE SLUŽI U RESTORANIMA: Profesionalni kuvari u pirinač dodaju 1 kašiku ovog sastojka
SAVRŠENO kremast rižoto nije slučajnost – iza njega stoji precizna tehnika, pažljivo birani sastojci i jedan mali, ali moćan trik koji koriste profesionalni kuvari.
21. 07. 2025. u 11:40

KAKO DA VAM BUDE KREMASTIJI NEGO IKADA: Tajna savršenog kačamaka
KAČAMAK će dobiti neodoljivu kremastu teksturu i bogat ukus ako znate pravi trik.
19. 07. 2025. u 22:21
Komentari (0)