PILEĆI RAŽNJIĆI SA POVRĆEM: Neodoljivi i sočni, lako se prave, a deci su najzanimljiviji
Rapsodija ukusa stiže iz tiganja za pola sata.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 500 g pilećih bataka i karabataka
- 3 paprike
- 1 manja tikvica
- 150 g pečuraka
- 2 glavice crnog luka
- Za marinadu:
- Soja sos
- So, biber, ulje
Priprema:
Meso odvojite od kostiju i isecite na kockice. Začinite po ukusu solju, biberom, prelijte soja sosom i uljem. Ostavite 30 minuta da stoji u marinadi. Isecite sve povrće na komade. Poređajte na ražnjiće naizmenično komad mesa i komad povrća. Pecite na roštilju ili u gril tiganju sa svih strana dok meso ne omekša.
(Trpeza)
Preporučujemo
MEDITERANSKI PIRINAČ: Posno jelo sa tajnim sastojkom koji mu daje poseban šmek
09. 04. 2024. u 17:52
JELO IZ RERNE: Šnicle sa povrćem, pečene u rerni, neverovatno sočne i ukusne
30. 03. 2024. u 12:00
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - "Smradovi su preko Drine prešli" - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio
BURA oko fotografije i snimka folkera Ace Lukasa sa Naserom Orićem, nekadašnjim komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini, ne stišava se. I dalje akteri "kafanskog susreta" izazivaju veliku pažnju, a sad je u centru pevač Šerif Konjević, koji je pozvao srpskog pevača da prisustvuje privatnoj proslavi u restoranu u centru Sarajeva, gde je bio pozvan i Naser Orić.
02. 12. 2025. u 12:35
Komentari (0)