Uvek su nam potrebne neke nove inspiracije za ručak, uz to želimo da sve bude što jednostavnije, ali i što ukusnije, a jedan od njih je i ovaj recept.
Povezane vesti
VARIVO OD KELJA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana
Isto varivo možete da napravite i sa slatkim kupusom.
29. 11. 2024. u 13:00
PRŽENI KROMPIR SA PEČURKAMA I PAPRIKOM: Jednostavan ručak koji se brzo sprema
Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
17. 11. 2024. u 07:00
MEKA PRASETINA SA KROMPIROM I SOSOM: Ručak kome niko neće odoleti
Sočno meso i hrskava kožica koja se lepi za prste.
12. 11. 2024. u 12:00
RECEPT ZA KROMPIR NA PORTUGALSKI NAČIN: Dodajte mu ove namirnice i uživaćete u ukusu
Krompir na portugalski način je poput pice, samo još uksniji.
06. 10. 2024. u 07:00
PARADAJZ ČORBA SA REBARCIMA: Starinsko i jeftino jelo koje svi vole, a za koje vam ne treba puno sastojaka
Predlažemo vam da za ručak napravite nedoljivu paradajz čorbu sa rebarcima.
29. 09. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
KREMASTI SUTLIJAŠ SA PUDINGOM: Neodoljiva poslastica koju morate da isprobate
Omiljeni desert svih generacija spremljen na malo drugačiji način.
17. 12. 2024. u 16:00
KREMASTA POSNA SALATA SA KROMPIROM I CRVENIM LUKOM: Savršeno predjelo koje ćete obožavati
Posna salata sa krompirom i crvenim lukom je vrlo izdašna, aromatična i savršen dodatak slavskoj trpezi.
17. 12. 2024. u 15:00
SUPA OD ŠARGAREPE I LUKA: Jelo na kašiku za malo para
Ova supa se brzo sprema, a veoma je ukusna.
17. 12. 2024. u 13:00
POSNI NAMAZ OD SPANAĆA: Namažite ga na tost ili dodajte kao prilog
Napravićete brzo i lako, a slaže se uz sve. Dodajte ribi, mesu i vaše jelo će dobiti potpuno novu čar.
17. 12. 2024. u 13:00
PREUKUSNE POSNE TORTILJE: Bez jaja i brašna, od samo tri zdrava sastojka
Ove zdrave tortilje prave se bez brašna, bez jaja i dodatnih masnoća, što znači da nemaju gluten ni laktozu.
17. 12. 2024. u 12:02
Komentari (0)